monitorulcj.ro Menu

CJ ameninţă cu plângeri penale Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, după ce Camera de Comerţ (!?) spune că la Pata Rât e forţă majoră

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, spune că va da în judecată Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă pentru refuzul de a decreta stare de alertă/urgenţă la Pata Rât, după ce instituţia a primit un “aviz de forță majoră” eliberat de Camera de Comerț și Industrie Cluj privind alunecările din zonă.

Ce se ascunde în spatele demisiei lui Mircea Avram din Consiliul de Administraţie al Aeroportului Cluj

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Aeroportul Internaţional Cluj, Mircea Avram, se află într-un conflict grav de interese, după ce a ascuns că a fost director la Napoca SA, firma care a construit noua pistă. A fost Avram supus unor presiuni din partea lui Alin Tişe? L-a folosit preşedintele Consiliului Județean pentru ca apoi să îi forțeze demisia? Sunt întrebări legitime, deocamdată fără răspuns!

Boc şi Tişe s-au alăturat Grupului de la Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe vor participa la finalul săptămânii, alături de mari oameni de afaceri, la o discuţie despre “salvarea” presei.

Vizită surpriză la Aeroportul Cluj FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe, directorul executiv Mariana Raţiu, arhitectul şef Claudiu Salanţă şi secretarul judeţului Simona Gaci, alături de consilieri judeţeni PNL şi PSD au făcut o vizită surpriză la Aeroport.