monitorulcj.ro Menu

Din dragoste pentru Boc, Tișe face ceea ce trebuia să facă în urmă cu mulți ani. Între timp, Clujul pierde milioane de euro

După ce nu a fost în stare să predea de 8 ani de zile amplasamentul pentru construirea unei parcări și a unui hotel la aeroport, Alin Tișe se dă peste cap pentru parcarea de tip park&ride, proiectul primarului Emil Boc. De câțiva ani, Curtea de Conturi impută Consiliului Judeţean pierderi de milioane de euro prin neîncasarea redevenţei pentru parkingul şi hotelul care trebuiau construite de firma UTI.

Ministrul Sănătății SARE LA GÂTUL lui Tișe. “Consiliul Județean Cluj să se ocupe de Spitalul de Copii. Am niște referințe nu tocmai plăcute”

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, le-a replicat, luni, reprezentanţilor Consiliul Judeţean Cluj, în legătură cu construirea din fondurile proprii a unui spital regional, insistând că acest proiect va fi făcut de către Guvernul României, şi a contrazis-o pe Corina Creţu în ceea ce priveşte posibilitatea suplimentării fondurilor pentru aceste unităţi spitaliceşti regionale.