monitorulcj.ro Menu

Universitatea Cluj a dat lovitura. Luminița Huțupan vine la Cluj

După zece luni în care s-a ocupat cu brio de pregătirea portarilor ca antrenor secund, Rodica Petruș a renunțat la funcția de la echipa de handbal a Universității Cluj, locul ei fiind luat de o fostă mare campioană a României.

Eșec total pentru echipa de handbal feminin din Cluj, Universitatea a terminat pe ultimul loc turneul de la Brașov

Echipa Universitatea Cluj a terminat pe ultimul loc Memorialul „Dumitru Popescu Colibași”, competiție care s-a desfășurat la Brașov și la care au participat patru echipe din Liga Națională de handbal feminin, și anume Corona Brașov, Dunărea Brăila, HCM Râmnicu Vâcea și Universitatea Cuj. Turneul a fost câștigat de Dunărea Brăila, care a terminat neînvinsă.

Campioanele mondiale de la „U” Cluj: „Suntem cea mai tânără echipă din liga națională dar sperăm să o compensăm cu muncă, ambiție și determinare”

Componentele naționalei de handbal a României, care au cucerit primul loc la Campionatul Mondial din Macedonia de anul trecut, Cristina Laslo, Sonia Vasiliu și Alexandra Dindiligan, au vorbit, într-un scurt interviu după turneul Memorialul „Tiberiu Rusu”, despre proiectul pentru viitorul handbalului românesc care se construiește la Universitatea Cluj.