monitorulcj.ro Menu

Osanale ca pe vremea lui Nea’ Nicu. Pensionarii din Mănăştur l-au aplaudat pe Boc pentru "măreţele realizări": lipsa creşelor, grădiniţelor şi şcolilor, lipsa locurilor de parcare, mizeria de pe străzi şi invazia de cerşetori.

Pensionarii din Mănăştur l-au aplaudat pe primarul Emil Boc pentru măreţele realizări: lipsa creşelor, grădiniţelor şi şcolilor, lipsa locurilor de parcare, mizeria de pe străzi şi invazia de cerşetori. Nu îi interesează pe ce se duc banii bugetului local, vor doar un club al pensionarilor şi lifturi în blocurile de 4 etaje. Cea de-a doua dezbatere pe bugetul Clujului pe 2017 a fost inutilă.

Traficul aglomerat din Cluj în faţa unor noi provocări: turnurile de 10 sau 25 de etaje

Dimineaţa şi după amiaza, zeci de mii de clujeni sunt ţinuţi captivi în trafic din cauza fluxului mare de maşini şi a infrastructurii care nu mai face faţă. În ultima perioadă au fost tot mai multe sesizări ale cetățenilor cu privire la traficul extrem de aglomerat din Cluj-Napoca, în special în intervalele orare în care părinții își lasă și își iau copiii de la grădinițe și școli. Problema este departe de a fi rezolvată.

Cât de (in)eficientă este breteaua de pe Calea Turzii? – GALERIE FOTO

Cozile de pe Calea Turzii tot n-au dispărut, cu toate că breteaua din sensul giratoriu din Zorilor a fost deschisă. Breteaua de pe Calea Turzii a fost cheia autorităţilor pentru a descongestiona traficul îngreunat din zonă. Soluţia, însă, lasă de dorit din mai multe motive.