Pensionarii din Mănăştur l-au aplaudat pe primarul Emil Boc pentru măreţele realizări: lipsa creşelor, grădiniţelor şi şcolilor, lipsa locurilor de parcare, mizeria de pe străzi şi invazia de cerşetori. Nu îi interesează pe ce se duc banii bugetului local, vor doar un club al pensionarilor şi lifturi în blocurile de 4 etaje. Cea de-a doua dezbatere pe bugetul Clujului pe 2017 a fost inutilă.
Fluidizarea circulaţiei şi lipsa ambuteiajelor sunt un deziderat al primarul Emil Boc, care spune că încă se încearcă găsirea de soluţii pentru ca oraşul să nu mai fie aşa de aglomerat.
Au mai rămas câteva săptămâni până când maşinile parcate neregulamentar vor putea fi din nou ridicate.
Soluţiile lui Emil Boc pentru traficul aglomerat: şcolile din centru să fie mutate în cartiere, eliminarea flotantului şi introducerea autobuzelor şcolare.
Primarul Clujului a găsit soluţia “fantastică” pentru aerisirea traficului din oraş.
Dimineaţa şi după amiaza, zeci de mii de clujeni sunt ţinuţi captivi în trafic din cauza fluxului mare de maşini şi a infrastructurii care nu mai face faţă. În ultima perioadă au fost tot mai multe sesizări ale cetățenilor cu privire la traficul extrem de aglomerat din Cluj-Napoca, în special în intervalele orare în care părinții își lasă și își iau copiii de la grădinițe și școli. Problema este departe de a fi rezolvată.
În tot centrul, dar şi în cartiere se fac lucrări pe arterele principale şi pe străzile mai mici, în acest sens fiind decopertat un strat de asfalt.
Cozile de pe Calea Turzii tot n-au dispărut, cu toate că breteaua din sensul giratoriu din Zorilor a fost deschisă. Breteaua de pe Calea Turzii a fost cheia autorităţilor pentru a descongestiona traficul îngreunat din zonă. Soluţia, însă, lasă de dorit din mai multe motive.