monitorulcj.ro Menu

Lecţii pentru administraţia publică locală de la doi puşti

Cei doi elevi de la Şcoala Elf Cluj, Mircea Godiac şi Ilinca Frăţilă, care s-au calificat în finala din Dubai a concursului de eseuri despre sustenabilitatea urbană au câteva idei inovative pentru un Cluj mai ecologic, mai curat şi mai sustenabil.

Dâncu, enervat de slugărnicia funcţionarilor publici

Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat la un post de televiziune de ştiri că este nemulțumit de modul în care funcționarii publici din ministere înțeleg să își ducă la îndeplinire sarcinile primite de la superiori.

OPINIE: Salarizarea unitară? Indignare şi lehamite

Contextul general: De aproape 10 ani societatea în ansamblul ei constată că în marea familie a obezilor de bugetari sunt uriașe inechități între frații deștepți cu remunerații nesimțite și frații fraieri, batjocoriți de toate partidele și guvernele.

Vasile Dâncu: „Guvernul are în vedere reforma statului și modernizarea administrației”

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, Vasile Dâncu, a spus ieri că discuția din Guvern a vizat modernizarea statului și reforma administrației publice. El a amintit despre atribuțiile prefectului, spunând că, în mod normal, în legislația europeană, prefectul nu se poate pronunța asupra oportunității, ci asupra legalități unor decizii.