monitorulcj.ro Menu

VIDEO Scene de tot râsul, la ședința despre dezastrul de la Liceul „Mihai Eminescu”

Părinți nervoși, autorități scoase „la tablă”, vorbe aruncate în vânt și momente penibile, însă fără un rezultat concret. Cam la asta se poate rezuma întâlnirea autorităților cu părinții și profesorii de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” care a avut loc tocmai pentru a fi găsită o soluție pentru lucrările care nu au fost finalizate la timp.

Cine minte în scandalul închiderii Liceului Mihai Eminescu?

Închiderea Liceului Mihai Eminescu din Cluj-Napoca scote la iveală punctele de vedere contradictorii ale celor implicaţi în proiectul de modernizare a unităţii de învăţământ. Directoarea licelui susţine că nu a fost lăsată de reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca să discute cu firmele constructoare, iar reprezentantul Primăriei neagă cu vehemenţă acest lucru. Cine minte?

Liceul Mihai Eminescu, ÎNCHIS! Elevii vor studia la alte licee. Unitatea de învăţământ arată ca după bombardament: praf, dezordine şi reparaţii de mântuială – GALERIE FOTO VIDEO

Autoritățile i-au prins cu „mâna în sac” pe șmecherii care-și bat joc de banii publici. Lucrările de reabilitare și modernizare de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Cluj-Napoca scot la suprafață nereguli grave privind modul în care firmele care câștigă licitațiile înțeleg să-și respecte angajamentele. Deși firma care a câștigat licitația de reabilitare a liceului s-a angajat să aducă 105 muncitori zilnic pe șantier, realitatea este cu totul alta: mai mult de 10 muncitori nu au fost văzuți să lucreze niciodată. Halucinant este că o recunoaște până și responsabilul de șantier.