monitorulcj.ro Menu

Primăria mai pune la bătaie 400.000 lei pentru ONG-urile cu proiecte sociale. Suma este infimă

Cei 400.000 lei alocaţi proiectelor sociale sunt aproape cât suma primită de prietenii Primăriei, Ion Novăcescu şi Decebal Cotoc pentru organizarea unor evenimente mai mult sau mai puţin de interes local și regional. Şi puţin mai mare decât suplimentarea pe care au făcut-o ad-hoc, ca la piaţă, consilierul Ligia Bocşe şi primarul Emil Boc la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută.

„CĂPUȘELE” BANULUI PUBLIC au înțepat bugetul Primăriei! Câți bani primesc anul acesta Decebal Cotoc și Ion Novăcescu?

Ei doi sunt prietenii primarului Emil Boc, pentru care an de an se găsesc în bugetul local bani pentru evenimente discutabile. Îi pasă cuiva că bolnavi în fază terminală sunt lăsați să urle de durere sau că pentru copiii dependenți de dializă o tabără poate fi ultima din scurta lor viață? Lor nu. Urmează o poveste dureroasă despre cum a fost tăiată de la finanțare Asociația Sfântul Nectarie și câți bani umflă „căpușele” Primăriei.

Primăria “sabotează” Asociaţia Sf. Nectarie? Cum ar putea pierde finanţarea de la bugetul local singura asociație caritabilă care se ocupă de bolnavii în fază terminală

Primăria a publicat lista provizorie a ONG-urilor care primesc bani de la bugetul local anul acesta. Nu lipsesc eternii abonaţi la banul public, în timp ce asociaţii care derulează proiecte sociale importante apar pe lista celor care ar putea fi săriţi anul acesta de la finanţare din cauza unor documente lipsă, documente care au fost depuse totuşi.