monitorulcj.ro Menu

Conducerea școlii “George Coșbuc”, unde o învățătoare a primit o “atenție” de 900 de lei, mesaj pentru părinți: “Sădiți în mintea copilului autoritatea dascălului”

După „atenția” de 8 martie, când o învățătoare de la Colegiul Național “George Coșbuc” din Cluj-Napoca a primit 900 de lei din partea părinților, conducerea școlii le-a transmit părinților să “sădească în mintea copilului ideea de autoritate pe care școala și dascălul trebuie să o reprezinte”.

Anca Hanu: „La teatrul din Cluj NU SE FAC DISCRIMINĂRI”

În artă, la fel ca în multe alte meserii, femeile își lasă amprenta într-un mod puternic. Dacă în unele meserii există discriminări sau prejudecăți, actrița clujeană Anca Hanu mărturisește că teatrul clujean nu face diferențe.

8 Martie – Mai există sentiment sau am devenit roboței care cumpără cadouri?

Luna martie începe cu celebrarea Mărțișorului, apoi urmează mult așteptata zi a mamei și a femeii. În mijlocul acestei frenezii de primăvară, buchete imense de flori apar pe fiecare stradă, vânzătorii nu se opresc din reclame atractive, iar posibilii clienți sunt într-o grabă să găsească un cadou perfect.

Cadouri speciale de 8 martie. Adoptă un cățel

Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca oferă celor aflaţi în căutarea unui cadou impresionant pentru ziua de 8 Martie ocazia de a adopta un căţel deparazitat, vaccinat şi microcipat, în cadrul unei campanii derulate de primărie.