Ştiri din Transilvania

Bărbat găsit împușcat, într-un apartament din Aiud. Polițiștii anchetează o posibilă sinucidere

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, a fost găsit de către fratele acestuia mort în propriul apartament din Aiud, județul Alba. Din primele cercetări a rezultat că bărbatul s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea.

Bărbat găsit împușcat, într-un apartament din Aiud. Polițiștii anchetează o posibilă sinucidere Bărbat găsit împușcat, într-un apartament din Aiud. Polițiștii anchetează o posibilă sinucidere

 

 


Un bărbat din municipiul Aiud s-a împuşcat cu o armă de vânătoare pe care o deţinea legal, acesta fiind găsit luni decedat de către fratele său, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit anchetatorilor, fratele bărbatului este cel care l-a găsit împușcat.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News



„Azi, 7 martie 2022, în jurul orei 13.20, poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat din Aiud cu privire la faptul că şi-a găsit fratele împuşcat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale, arme şi criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare, pe care o deţinea în mod legal”, a transmis IPJ Alba.


Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

Este al doilea caz de acest gen înregistrat în ultima lună în judeţul Alba.


 

CITEȘTE ȘI:

Incident șocant la vânătoare. Un politician a fost împușcat mortal după ce a fost confundat cu un fazan

Caz ȘOCANT în Sălaj. Un copil de 14 ani a fost împuşcat într-o pădure, după ce a fost confundat cu un urs

Ultimele Stiri
abonare newsletter