Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 29 septembrie 2021. O zodie află ceva îngrozitor despre cineva apropiat, iar Gemenii fug de un adevăr

HOROSCOP 29 septembrie 2021. Află ce zodie va experimenta lucruri noi și ce nativ se simte descurajat de prestația sa la locul de muncă.

 

 


HOROSCOP 29 septembrie 2021. Astrele anunță o zi cu evenimente neplăcute pentru unii nativi. Alte zodii sunt concentrate pe carieră. 

 


Horoscop 29 septembrie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec simt nevoia de nou, de a experimenta lucruri care le-au atras atenția de când se știu. E o perioadă bună pentru a trăi noi experiențe. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Taur 

Taurii trec printr-o perioadă armonioasă, iar asta îi face să fie și mai inspirați decât de obicei. Lasă frâu liber imaginației tale și pune pe „hârtie” proiectele și ideile tale, s-ar putea să iasă ceva măreț. 


Horoscop 29 septembrie 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni refuză să își dea jos vălul de pe ochi. Ești conștient că o persoană apropiată nu e tocmai ceea ce pare, însă refuzi să accepți acest lucru deoarece ar fi poate prea dureros. Ar fi cazul să accepți realitatea așa cum e.

CITEȘTE ȘI:


Zodiacul inteligenței. Acestea sunt cele mai inteligente 4 zodii. Care sunt geniile din horoscop?


Horoscop 29 septembrie 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi în care li se acumulează frustrările. Ești epuizat din cauza stărilor negative ale celor din jur, care îți afectează considerabil viața. Poate ar trebui să iei o pauză și să îți limpezești gândurile. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu se simt confuzi, iar acest lucru nu are legătură cu propria persoană, ci cu acțiunile celor din jur. Te simți copleșit și nu reușești să înțelegi modul în care acționează unele persoane. O discuție deschisă ar putea clarifica lucrurile. 


Horoscop 29 septembrie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară sunt nevoiți să învețe să fie răbdători și diplomați, cedând în fața altora în mijlocul unui conflict. Ajungi la concluzia că această atitudine le-ar putea oferi un exemplu și poate chiar o lecție importantă. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Balanță 

Pentru Balanțe se anunță o zi copleșitoare. Acești nativi simt că ceea ce fac la locul de muncă nu este suficient. Nu te subestima și amintește-ți toate reușitele tale și „luptele” câștigate. Tu ești singurul care se poate încuraja cu adevărat. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Scorpion 

Scorpionii sunt tentați să dea dovadă de impulsivitate, fiind irascibili cu cei din jur. Azi va trebui să înveți pe propria piele că unele conflicte pot fi rezolvate cu adevărat doar în urma unei conversații sincere și cu inima deschisă. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt într-o stare bună care îi ajută și pe cei din jur. Ești o sursă de bună dispoziție pentru cei dragi, iar ei îți vor fi recunoscători. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Capricorn 

Capricornilor li se dezvăluie un lucru dureros legat de o altă persoană. Acest lucru îți va oferi o importantă lecție, chiar dacă vei fi dezamăgit. Vei învăța să nu mai ai încredere atât de ușor în unele persoane pe viitor. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător sunt axați pe ideea de a face bani, iar asta îi face să profite de orice oportunitate, chiar și dacă este vorba despre oameni. Vei sfârși prin a dezamăgi unele persoane, fapt care te va lăsa și pe tine la fel de dezamăgit. 

Horoscop 29 septembrie 2021. Pești 

Peștii își dedică această zi pentru a fructifica relațiile sociale. Simți că ai neglijat acest aspect și că a venit momentul să nu mai faci asta, acesta fiind un bun început pentru a întări legăturile tale existente cu alți oameni.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul infidelității. Zodii de bărbați care ÎNȘALĂ cel mai des! EVITĂ-I pentru o viață fericită

Ultimele Stiri
abonare newsletter