Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2021. Gemenii și Leii au probleme de la primele ore ale dimineții

HOROSCOP 22 septembrie 2021. Gemenii nu reușesc să își respecte programul, iar Leii sunt confuzi de la primele ore ale dimineții.

 

 


Horoscop 22 septembrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 22 septembrie 2021. BERBEC

Astăzi pot avea loc schimbări importante, mai ales pe plan profesional şi în afaceri. Nativii Berbec au şansa să își consolideze relaţiile de prietenie. Comunicaţi foarte bine cu partenerii şi puteţi să intraţi în asocieri. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctură favorabilă. Evitaţi să începeţi prea multe treburi deodată!


Horoscop 22 septembrie 2021. TAUR

Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura. După‑amiaza vă revine cheful de viaţă şi reuşiţi să comunicaţi cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

Horoscop 22 septembrie 2021. GEMENI

Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteţi respecta programul stabilit. Vă sfătuim să nu vă puneţi mari speranţe într‑o afacere demarată recent. S‑ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment!


Horoscop 22 septembrie 2021. RAC

Dimineaţa sunteţi din cale afară de sensibil, nu vă puteţi concentra şi este posibil să nu luaţi cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie odihnei şi relaţiilor sentimentale!

Horoscop 22 septembrie 2021. LEU

Dimineaţă resimtitit o stare de confuzie care vă poate face să întârziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera terenul pierdut. Spre seară, vă regăsiţi bună dispoziţie într-o vizită la prieteni.


Horoscop 22 septembrie 2021. FECIOARĂ

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie în care puteţi avea mari satisfacţii profesionale. Vă sfătuim să aveţi grijă de bagaje, ca să nu pierdeţi ceva important. Relaţiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu aveţi nici o problemă. Vă sfătuim să fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

Horoscop 22 septembrie 2021. BALANŢĂ

Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală şi să vă concentraţi mai greu. Puteţi câştiga sume mici din colaborări, dar vă sfătuim să fiţi prudent. Ţineţi cont de sugestiile unei persoane mai în vârstă din familie!


Horoscop 22 septembrie 2021. SCORPION

Dimineaţa sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să vă enervaţi şi să nu mai aveţi nici un spor. Vă sfătuim să vă ocupaţi mai mult de activităţile casnice, ca să evitaţi un scandal. După-amiaza şi seara, vă simţiţi bine împreună cu prietenii apropiaţi.

Horoscop 22 septembrie 2021. SĂGETĂTOR

Sunteţi indispus pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp ceea ce v-aţi planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoana iubită. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra problemelor care nu suferă amânare. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!

Horoscop 22 septembrie 2021. CAPRICORN

Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de sugestiile partenerului de viaţă.

Horoscop 22 septembrie 2021. VĂRSĂTOR

Puneţi suflet în tot ce faceţi. Sunteţi inspirat şi puteţi să faceţi planuri de viitor. Aveţi ocazia să începeţi activităţi prin care să vă afirmaţi în societate. Prietenii şi persoana iubită vă sprijină. Nu sunteţi prea mulţumit de situaţia financiară, dar vă recomandăm să aveţi răbdare. Spre seară, este posibil să primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă.

Horoscop 22 septembrie 2021. PEŞTI

Sunteţi plin de energie şi capabil de eforturi intense. Aveţi grijă să nu vă supra-solicitaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea! După-amiază s-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să mergeţi în vizită la un prieten. Vă recomandăm să vă organizaţi munca eficient şi să fiţi cumpătat.

CITEȘTE ȘI

Zodii încăpățânate. 4 cele mai încăpățânate semne zodiacale, conform astrologiei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter