Ştiri din Transilvania

VIDEO. Contrabandist de țigări, prins cu GRENADE și muniție LETALĂ

Un contrabandist de țigări a fost prins de polițiștii de frontieră, când voia să intre în țaară cu grenade și muniție legală. Bărbatul a fost arestat preventiv.

 

 


Polițiștii de frontiră au prins un contrabantist de țigări care avea asupra sa două grendare și 11 cartușe, pe lângă 500 de pachete de țigări și două trofee de vânătoare, scrie presasm.ro.

 


Bărbatul, care era maramureșean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului.

Totul s-a întâmplat în localitatea Petrova, județul Maramureș.


Continuând cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, in data de 22 iulie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vişeului, S.T.P.F. Maramureş şi Sectorului P.F. Poienile de Sub Munte, precum şi lucrători ai Serviciului de Arme şi Muniţii din cadrul I.P.J. Maramureş au pus în executare mandate de percheziţie domiciliară la două locaţii din judeţul Maramureş.

În urma percheziţiilor, în cele două locații au fost descoperite 8.500 de pachete cu țigări (17 baxuri), în valoare de 99.450 lei și două trofee de cerb.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Drum închis în Apahida! Șoferii de TIR trec ca NESIMȚIȚII peste jaloane și aproape CALCĂ un muncitor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter