Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 23 iulie 2021. O zi reușită pentru majoritatea zodiilor din horoscop. Ce zodie are de suferit?

Horoscop 23 iulie 2021. Citește horoscopul de vineri pentru a afla ce te așteaptă în weekend, conform zodiei în care te-ai născut.

 

Horoscop 23 iulie 2021. O zi reușită. O să fim mai grijulii cu ce se întâmplă și cu noi și cu ai noștri și o să luăm niște decizii importantă.


 

HOROSCOP 23 IULIE 2021 BERBEC

De acum, având în buzunar hârtia potrivită, drumul tău e netezit spre succesul tău final. Chiar dacă ai umblat mult ca s-o obţii, chiar dacă biurocraţia a fost de multe ori enervantă, a meritat să lupţi pentru a ajunge aici, pentru că, de acum, nimic nu te mai poate ţine pe loc. Ai tot ce-ţi trebuie pentru a merge mai departe!


HOROSCOP 23 IULIE 2021 TAUR

O veste bună de la cineva care vrea să vă vedeți, că a trecut prea mult timp de când nu v-ați mai întâlnit. Se poate să luați niște bani dintr-o colaborare și să investiți în casă, mai faceți niște schimbări, construiți vreo anexă, mai ridicați un etaj.

Horoscopul căsniciei. Ce fel de căsnicie vei avea în funcție de zodie? Cu ce zodie faci casă bună?


HOROSCOP 23 IULIE 2021 GEMENI

Dacă vezi că planurile tale au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duci în acelaşi stil mai departe, pentru că risipeşti energia fără a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne derută şi neputinţă care te încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în planurile tale.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 RAC

Poate vă faceți curaj să vă cereți drepturile, vă luați un avocat la nevoie și o să aveți și mai multe șanse așa. Dați drumul proiectelor noi, vreți să profitați de o conjunctură favorizantă și o să culegeți roadele cât de curând. O să vă fie apreciată munca.


HOROSCOP 23 IULIE 2021 LEU

Ai motive să fii mulţumit de tine, de felul cum evoluează lucrurile, pentru că apar detalii care contribuie şi ele la succesul proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la roadele visate, pentru că eşti conştient că eşti abia pe parcurs, că mai e cale lungă până ce culegi toată recolta, dar cât timp vezi cu ochii tăi cât de multe căi converg către acelaşi scop final, ai încredere în visul tău şi aştepţi oricât ar mai dura.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 FECIOARĂ

Se poate să primiți lucrurile pe care le-ați comandat mai demult, or fi fost probleme și s-au rătăcit, ori n-au mai fost pe stoc. E posibil să fie o zi bănoasă, poate primiți și ceva în dar, ca să se marcheze un moment de succes și faceți o tratație, ieșiti la o terasă.


HOROSCOP 23 IULIE 2021 BALANȚĂ

Te-ai ţinut cu dinţii de o stare de lucruri şi totuşi vezi cu ochii tăi că nu te mai ajută. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, chiar dacă de cele mai multe ori ţi-e frică să pui punct şi să porneşti în altă direcţie, azi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că e vremea pentru o schimbare de direcţie sau de atitudine din partea ta.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 SCORPION

Poate vă pregătiți de o plecare, vă interesați înainte, ca să știți ce condiții sunt și dacă se respectă regulile. O să vă puteți exprima și altfel, să vă puneți în valoare calități care să vorbească despre voi și să căpătați un titlu la o adică.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

Atracţia spre o anumită persoană e mare şi îţi dai seama că acest magnetism nu te lasă să gândeşti limpede, de aceea e bine să-ţi ţii sub control instinctele şi să laşi mintea să decidă cum e mai bine.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 CAPRICORN

E cineva care încearcă din nou să ia legătura cu voi și poate iese până la urmă o relație în care să vă regăsiți. E nevoie de voi să-i susțineți pe niște tineri, să faceți echipă la niște treburi care par să fie peste puterile lor și o să vă înțelegeți cât se poate de bine.

HOROSCOP 23 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

Eşti blocat într-o idee fixă impusă de anturajul nepotrivit în care te afli. De fapt nu eşti lăsat să treci peste acest hop, pentru că ai alături de tine oameni fricoşi, demodaţi, rigizi, care nu te lasă nici măcar să încerci să faci ceva ca să depăşeşti impasul.

Zodiacul SEDUCȚIEI. Zodiile care sunt irezistibile în fața bărbaților

HOROSCOP 23 IULIE 2021 PEȘTI

Se poate să vă pice cu tronc cineva care să fie, la prima vedere, tot ce v-ați droit și să plutiti de fericire. Aveți idei inspirație, știți ce se cere, simțiti pulsul situației, al momentului și poate ieșiți pe piață cu ceva care să fie în stilul vostru.

abonare newsletter