Ştiri din Transilvania

2.000 de bilete vândute într-o singură oră la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Aproximativ 2.000 de bilete au fost vândute într-o singură oră pentru Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), pentru 130 de spectacole.

 

Biletele pentru 130 de spectacole în spaţii indoor, cu public, alături de 79 de reprezentaţii transmise în mediul online sunt puse în vânzare pentru cea de-a XXVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). 


 

Cei care doresc să achiziţioneze bilete pentru FITS 2021 o pot face pe site-ul www.sibfest.ro. Aproximativ 2.000 de bilete au fost vândute, ieri, doar în prima oră de la punerea lor în vânzare.


Preşedintele FITS, Constantin Chiriac, îi invită pe iubitorii de teatru din întreaga lume să se bucure de oferta generoasă a ediţiei din acest an, fie prin prezenţa lor la Sibiu, fie online de oriunde din lume, în condiţiile în care toate transmisiile din mediul online vor beneficia de traducere în limbile engleză şi română.

Ofertă bogată

„Vă invit să ne întâlnim cu toţii la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, în perioada 20-29 august, în numele miracolului, al prieteniei şi al bucuriei! Cea de-a XXVIII-a ediţie vă este dedicată vouă; vor fi mai mult de 600 de spectacole, cea mai mare ediţie din aceşti 28 de ani. În me- diul online, veţi avea peste 130 de spectacole cu un abonament de doar 500 de lei. Acesta este semnul prieteniei noastre pentru voi! Nume ca Charlotte Rampling, Batsheva Dance Company, Kibbutz Contemporary Dance Company, Declan Donnellan, Yoshi Oida, Tokyo Metropolitan Theatre, Barcelona Flamenco Ballet, Kibbutz Contemporary Dance Company vor fi în Sibiu special pentru voi. Vă îmbrăţişez şi vă aştept să ne reîntâlnim!”, este mesajul transmis de Chiriac, pentru publicul din întreaga lume.


Tarife

Festivalul introduce anul acesta varianta unui abonament la preţul de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole şi din restul spaţiilor indoor unde au loc reprezentaţii cu public, precum şi la spectacolele online înregistrate.

Preţurile biletelor variază între 20 de lei şi 150 de lei, pentru spectacolele cu public, şi între 20 de lei şi 75 de lei, pentru cele transmise online.


Ediţia de anul acesta, caracterizată ca fiind cea mai am- plă până în prezent, oferă publicului peste 600 de evenimente în Sibiu şi în localităţile din împrejurimi, în spaţii închise, în pieţele publice ale Sibiului, pe străzile oraşului, în biserici, dar şi online, unde vor avea loc reprezentaţii de teatru, dans, circ, film, musical, operă, carte, conferinţe, expoziţii, performance, muzică, spectacole de stradă.

CITEȘTE ȘI:


Centru de vaccinare la TIFF, în Piața Unirii. Cinefilii se pot vaccina cu Pfizer sau Johnson&Johnson

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter