Ştiri din Transilvania

Un preot care a omorât o fată de 15 ani cere despăgubiri de 10 milioane de euro pentru condițiile din închisoare

Un fost preot din Bistrița Năsăud cere 10 milioane de euro despăgubiri pentru condițiile din închisoare

Fostul preot a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a omorât o fată de 15 ani într-un apartament din Mamaia. Crima oribilă s-a petrecut în 2015, atunci când bărbatul se afla la mare și ar fi contactat-o pe minoră pe rețelele de socializare pentru a întreține relații sexuale.

Preotul vrea acum 10 milioane de euro despăgubiri pentru condițiile de la Penitenciarul Arad. Deținutul s-a plâns de faptul prețurile la magazinul din penitenciar și de faptul că produsele au o calitate îndoielnică.


Fostul preot, nemulțumit că se fumează în penitenciar

Bărbatul s-a plâns că din 2016 și până în prezent a fost obligat să stea într-o camera înghesuită în care se fumează și nu a beneficiat de cel puțin 4 metri de spațiu. El a reclamat că în alte celule sunt ploșnite și gândaci, iar paturile sunt prea mici și neconforme. Bărbatul a mai reclamat și lipsa aerului condiționat, dar și apariția mucegaiului. Lipsa apei calde în camera și toaletă separată au fost alte două nemulțumiri prezentate de bărbat.

Preotul din Bistrița, condamnat definitiv în 2016

Tribunalul din Constanța l-a condamnat pe bărbat la 12 ani de închisoare pe 12 octombrie 2015, dar el a făcut apel. Condamnarea a rămas definitivă după ce i-a fost respins apelul pe 18 ianuarie 2016.


Bărbatul și-a cunoscut victima pe internet, iar cei doi și-au dat întâlnire într-un apartament închiriat din Mamaia. Fostul preot a mărturisit că tânăra i-ar fi spus că este majoră, dar de fapt ea era minoră. Cei doi nu s-au înțeles când a venit vorba de tariful pentru relațiile intime și fata l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. Fostul preot s-a enervat atunci și a strangulat-o pe fată cu un cablu electric.

Ultimele Stiri
abonare newsletter