Ştiri din Transilvania

Accident TRAGIC. Tineri spulberați de o mașină în stația de autobuz. Femeii i-a fost amputat un picior

Un accident tragic a avut loc sâmbătă seara în orașul Baia Mare. Din cauza vitezei, o mașină a intrat într-o stație de autobuz și a spulberat doi tineri, soț și soție. Femeia de 21 de ani și-a pierdut un picior.

 

 


Șoferul mașinii este un tânăr de numai 20 de ani, care, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și i-a spulberat pe cei doi pietoni, care așteptau autobuzul pe o bancă. Cei doi tineri răniți au fost transportați de urgență la spital, femeii de 21 de ani fiindu-i amputat piciorul în urma incidentului, iar soțul acesteia, în vârstă de 23 de ani a fost de asemenea grav rănit, relatează actualmm.ro.

 


„În jurul orei 20.09, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Decebal din municipiu. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că, un tânăr de 20 ani din Buciumi, aflat la volanul unui autoturism pe Bulevardul Decebal dinspre strada Victoriei, a surprins și accidentat doi tineri în vârstă de 23 și 20 ani, aflați în stația de autobuz.

Victimele au fost transportate la spital de către două echipaje SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.


CITEȘTE ȘI:

Trei mame și trei copii, BLOCAȚI pe Piatra lui Cotuna, langă Tarnița, din cauza vremii extreme. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter