Ştiri din Transilvania

Vreme rece și ploioasă la Cluj, în weekend. Când cresc temperaturile?

Vremea nu dă semne că s-ar îmbunătăți prea curând. După un weekend cu maxima de 24 de grade, mai urmează câteva zile de ploi și vânt.

 

 


Sâmbătă, vremea va fi instabilă, fiind preconizate ploi în mai multe intervale orare. Temperaturile nu depășesc astăzi maxima de 22 de grade Celsius, iar cerul va rămâne acoperit de nori toată ziua.

 


În prima parte a zilei, județul Cluj este vizat de o alertă cod galben de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică temporar accentuată.

„În intervalul menționat, în Maramureș, nordul Crișanei și al Transilvaniei și local în Moldova, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Vremea se va menține în general instabilă și în următoarele zile”, a transmis ANM.


Duminică, temperaturile ajung până la valoarea maximă de 24 de grade Celsius, însă vremea rămâne ploioasă. În intervale scurte de timp, pot apărea furtuni, cu ploi torențiale și descărcări electrice.

Temperaturile rămân sub normalul perioadei și în zilele de luni și marți, cu maxime de 27 de grade. Miercuri, temperaturile cresc din nou și ajung până la 30 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter