monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Accident de muncă: un bărbat a murit ELECTROCUTAT când se afla pe caroseria unei betoniere

Accident la locul de muncă. Un bărbat a murit în timp ce se afla pe caroseria unei betoniere. A fost electrocutat.

Accident de muncă: un bărbat a murit ELECTROCUTAT când se afla pe caroseria unei betoniere

 

 


Un bărbat de 41 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, a decedat miercuri noaptea, electrocutat, în timp ce se afla pe caroseria unei betoniere, incidentul având loc în comuna Măgura Ilvei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


„La faţa locului, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din Ilva Mare, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce se afla pe caroseria unei autoutilitare, ar fi fost electrocutat. Din nefericire, acesta a decedat. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Fiind vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud.


La locul solicitării au intervenit un echipaj de prim ajutor al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei, care au constatat că victima era prinsă de betonieră şi prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, motiv pentru care tot ce au putut face a fost să constate decesul.