Ştiri din Transilvania

Ce moștenește fiecare zodie de la părinți, conform astrologiei?

Fiecare copil moștenește de la părinți o serie de trăsături. Iată ce moștenesc copiii în funcție de fiecare zodie, conform astrologiei.

Se spune că un copil este oglinda părinților, dar această zicală nu este valabilă tot mereu. Fiecare moștenește o trăsătură anume sau un defect de la părinți. Iată ce preluăm de la părinți în funcție de fiecare zodie și horoscop.

Berbec

De la un părinte berbec înveți să fii curajos și să lupți pentru tot ceea ce îți dorești.  În plus, mai înveți să fii spontană și să îț asculți instinctul când iei o decizie. O altă trăsătură pe care o poți prelua de la un părinte Berbec este sinceritatea. Acest lucru se moștenește greu, însă este o trăsătură aparte. Spui tot ce gândești, fără să analizezi posibilele consecințe.


Taur

De la un părinte Taur ai toate șansele să moștenești dependența de familie. Dacă un părinte este născut în zodia Taur, atunci ai crescut într-o familie unită  și ai un model pe care îl poți urma.


Tot de la un părinte Taur preiei și perseverența. Astfel beneficiezi  de un confort relaxant și ai un partener stabil și responsabil

Gemeni


Părintele din zodia Gemeni oferă multă comunicare și ai preluat și tu această trăsătură. Ai fost învățat de mic să trăiești în jurul unui grup numeros de prieteni și nu ai nicio problemă în a lega noi relații de prietenie.

Gemeni pot prelua de la părinți și istețimea. Această zodie are o cultură generală bine dezvoltată care este transmisă de la părinți la copii.


Gemenii sunt o fire copilăroasă și nu uită niciodatăsă râdă, iar acest comportament este preluat automat și de copil

Horoscop Rac. Ce moștenești de la părinți în funcție de zodie

Racii sunt foarte atașați de familie și totodată sensibili. Sunt două lucruri pe care moștenești inevitabil de la un părinte Rac. Pui tot timpul familia pe primul loc și nu eziți să spui te iubesc, deși acest lucru poate fi dureros uneori.


Un părinte din zodia Rac oferă copilului și arta bucătăriei.  Vei știi mereu să te descurci și nu trebuie să te temi când vine vorba de gătit.

Leu

Preiei orgoliul unuia dintre cei doi părinți. Ești o fire luptătoare și ai încredere că poți să depășești orice obstacol. Îi place foarte mult să fii în centrul atenției și să primești laude, așa cum se întâmpla în trecut și cu părinții tăi.

Horoscop Fecioara. Ce calități preiei de la părintele din zodia Fecioara

De la un părinte Fecioara o să moștenești întotdeauna organizarea. Un astfel de părinte era pregătit pentru orice și se ținea mereu de promisiuni.

Părinții din zodia Fecioară sunt perfecționiști și preiei acest lucru pe linie. În plus, moștenești și o ambiție incredibilă prin care ai să reușești pe plan profesional.

Balanță

De la un părinte din zodia Balanță moștenești corectitudinea. Ai învățat de mic cum stau lucrurile și înțelegi care care sunt valorile morale, politețea și diplomația,

Tot de la un părinte balanță poți să moștenești maleabilitatea. În plus, de-a lungul anilor ai învățat cât de important este să ai grijă de tine și să te îmbraci mereu elegant.

Scorpion

Unui părinte scorpion nu îi scapă nimic. Are abilitatea de a afla tot ce se întâmplă și fără să vrei ajungi și tu la fel. Tot de la părinți ai învățat să-ți impui standarde foarte înalte pe care le respecți cu sfințenie.

Ești și o fire posesivă, tot moștenire de la părinți. Ce e al tău e doar al tău și nu accepți să împarți cu alții.

Săgetător

De la un părinte săgetător  înveți să fii o fire descurcăreață. De-a lungul anilor ai fost lăsat să găsești soluții și nu ai primit nimic pe tavă. Ești o persoană extrem de optimistă, o altă moștenire preluată de la părinți

Capricorn

Încă de la o vârstă fragedă ai fost învățat de parintele Capricorn să iubești natura și să respecți animalele, pădurile. Iubești ieșirile în aer liber și ești gata oricând pentru o aventură.

Ai moștenit și responsabilitatea. Ești o persoană matură care a cules acest trăsătură încă de la o vârstă fragedă.

Unul dintre părinți a fost riguros de la începutul vieții și nu ai putut să ignori tot acest lucru.

Vărsător

Părinții tăi te-au educat să fii o persoană independentă. Este un aspect pe care ei l-au adorat tot mereu.  Știi foarte bine că ai dreptul la propriile alegeri și nu te temi să o faci.

Ești o persoană îndrăzneață, la fel ca unul dintre cei doi părinți. O calitate importante pe care ai reușit să o preiei.

Încerci să ai o relație bună cu copilul tău, la fel cum și părinții tăi au avut cu tine.

Pești

Ești mereu atenți la problemele pe care le au alții și încerci să-i ajuți de câte ori poți. Așa ai văzut că au procedat în familie părinții și i-ai copiat perfect. Nu îți lipseștei nici creativitatea și la orice oră din zi sau din noapte îți pun talentul în mișcare.

Ai învățat de la un părinte din zodia Pești cât de important este să oferi libertate și nu te ferești să o faci la rândul tău.

abonare newsletter