Ştiri din Transilvania

Turdenii cer spații verzi și locuri de joacă pentru copii: „Suntem sătui de atâtea betoane”

Turdenii cer spații verzi și locuri de joacă pentru copii, pentru că s-au săturat de mirosul de carburanți și de ciment.

 

 


Turdenii cer spații verzi și locuri de joacă pentru copii în oraș. Un turdean a transmis un mesaj clar primarului Matei Cristian și tuturor consilierilor locali. El cere spații verzi și chiar propune locații pentru aceste proiecte.

 


„Domnule primar,stimați consileri, turdenii au nevoie și de parculețe cu spații verzi, pentru relaxare, cu băncuțe și locuri de joacă pentru copii!

Ce bine și frumos ar fi, dacă v-ar veni mintea la cap, atât dumneavostră, cât și consilerilor, ca pe acest colț unde ați dărâmat garajele oamenilor, ați face un asemenea proiect pentru un viitor parculeț cu multă verdeață și spații de relaxare a părinților din acea zonă, plus spații de joacă pentru copii.


Ar fi o adevărată piațetă între două cartiere, cel a Primăverii și cel a microraionului 3, din Oprișani. Și în plus ar fi un loc perfect lângă capelă, pentru cei care vin să participe la evenimentele de funerarii și slujbe religioase ce se țin în acea bisericuță și capelă. Ar fi un loc ideal pentru așa ceva.

Mai faceți și ceva frumos pentru oamenii din zona orașulu nostru, nu numai parcări betonate și cu plată.


Suntem sătui de atâtea betoane și fără nici un părculeț ecologic și natural, care să ne dea oxigen și speranță la o viață mai sănătoasă și mai bună. De miros de carburanți, dioxid de carbon, particole de praf și mizerii, suntem sătui până peste cap.

Sper că mai ascultați și de sfaturile noastre, ale turdenilor, fiindcă de aceea v-au ales și nu faceți totul numai din capul vostru și pentru profit! Vă doresc spor la treabă și minte să aveți, că în rest totul vine de la sine!”, a scris un turdean pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Noi detalii despre cazul polițistei din Turda care a murit de COVID-19. Ce a scos la iveală ancheta autorităților

Ultimele Stiri
abonare newsletter