monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Horoscop 17 martie 2021. Berbecii își vindecă traume din copilărie, iar Leii au parte de o intuiție strălucită în unele aspecte ale vieții

Horoscop 17 martie 2021. Află ce zodie are parte de vești bune în plan amoros și cine va întâmpina schimbări în plan financiar.

Horoscop 17 martie 2021. Berbecii își vindecă traume din copilărie, iar Leii au parte de o intuiție strălucită în unele aspecte ale vieții

 

 


Horoscop 17 martie 2021. Astrele anunță pentru majoritatea zodiilor o zi plină de pozitivitate și surprize sau schimbări plăcute. Veți fi productivi, atât în plan personal, cât și în ce privește locul de muncă.

Horoscop 17 martie 2021. Berbec

Vindecarea unor traume din copilărie ar putea începe astăzi, poate intraţi în legătură cu cineva care vă cunoștea atunci. Nu vă mirați dacă vărsați câteva lacrimi. Aceasta este o versiune normală. Odată ce totul este pus la cale, scoateți-vă prietenul în oraş. Acest lucru vă va ajuta să vă simţiţi uşurat.


Taur

Unele vești minunate ar putea veni astăzi, poate chiar de la partenerul de viață. S-ar putea să privească relația voastră sau ar putea implica un fel de noroc care să vină fie către voi, fie către jumătatea voastră. Acest pic de noroc v-ar putea elibera pe amândoi într-un fel, pentru a avansa într-un fel relația. Urmaţi-vă inima!

Horoscop 17 martie 2021. Gemeni

Ați lucrat foarte mult pentru a vă crește veniturile. Rezultatele s-ar putea vedea în cele din urmă. Mai multe venituri disponibile necesită, de obicei, să lucrați și mai mult, dar, în cazul dvs., s-ar putea să vă puteți relaxa o vreme și astfel să scăpați de tot stresul și tensiunea care se acumulează. Începeți să faceți planuri pentru timpul liber.


Rac

Azi ar trebuit să te simţi mai atractiv și romantic. Orice partener actual sau potenţial pe care îl întâlneşti îţi va acorda foarte multă atenţie şi va dori să facă planuri ca voi doi să petreceţi timp împreună. S-ar putea ca asta să fie ceea ce ai nevoie, mai ales că ultimele zile au fost dificile. Ieşi din casă şi distrează-te un pic. Fiecare dintre noi are nevoie de astfel de momente din când în când.

Horoscop 17 martie 2021. Leu

Intuiţia s-ar putea dovedi extrem de valoroasă când vine vorba despre o problemă dificilă. Ştii toate regulile, ştii toate metodele pentru ceea ce faci, dar azi s-ar putea să fii înclinat să iei decizii pe baza a ceea ce simţi, în loc de reguli sau logică. Gândeşte-te la asta ca la o unealtă nouă valoroasă care să te ajute să înţelegi cum să te porţi cu oamenii şi să profiţi la maxim de asta.


Fecioară

S-ar putea să îţi ajungă la urechi o bârfă despre un prieten care a început o nouă relaţie amoroasă. S-ar putea să te surprindă, pentru că nu te aşteptai la asta de la această persoană. Dar vei fii încântat, pentru că vrei ca prietenul tău să fie fericit. Să nu îţi fie frică să îl suni şi să întrebi toate detaliile.

Horoscop 17 martie 2021. Balanță

O schimbare la nivel financiar s-ar putea să vă aducă zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu este tocmai ceea ce speraţi, trebuie să vă mulţumiţi cu ce obţineţi şi să înţelegeţi că orice plus este un câştig. Poate primiţi nişte bani de la o persoană pe care aţi şi uitat că aţi împrumutat-o sau poate primiţi un cadou semnificativ, fără niciun motiv. În ciuda plusului obţinut, ideal ar fi să mai amânaţi achiziţia la care vă tot gândeaţi de ceva timp, spun astrele.


Scorpion

Scorpionii sunt ocupaţi astăzi cu subiecte spirituale. Este foarte posibil să primiţi informaţii care vă ajută să obţineţi o stare de bine şi să abordaţi cu mult calm diferite probleme care nu vă dau pace. Încercaţi să vă păstraţi eficienţa astfel încât să nu pierdeţi timpul cu lucruri inutile şi să profitaţi la maxim de rodul muncii depuse în ultima perioadă.

Horoscop 17 martie 2021. Săgetător

Săgetătorii găsesc în sfârşit puterea de a trece peste o amintire care i-a afectat în ultima perioadă. Important este să vă bazaţi pe sfaturile apropiaţi şi să înţelegeţi că aceştia vă pot oferi susţinerea de care aveţi nevoie. Chiar dacă este greu, încercaţi să nu mai trăiţi în trecut şi să vă bucuraţi mai mult de ce vă oferă viitorul.

Capricorn

Miercuri, Capricornii se trezesc un potenţial energetic fără precedent. Vrei și simți că ești de neînvins, că poți să faci orice, indiferent cât de dificil ar fi, că niciun obstacol nu este de netrecut. Totuşi, astrele te avertizează să încerci să rămâi cu picioarele pe pământ și să te ferești de excese. Nu te suprasolicita până la epuizare. În plan sentimental, astrologii au veşti bune, există posibilitatea ca iubirea vieţii tale să îţi pregătească o mare surpriză!

Horoscop 17 martie 2021. Vărsător

Vărsătorii trebuie să înveţe să spună mai des cuvinte de dragoste celor dragi. Fă complimente şi trimite mesaje pozitive către cei apropiaţi ţie. De asemenea, un sfat din partea astrelor este să răzi mai des și să încerci să găsești plăcerea în lucrurile mărunte. Vei observa că viața ta se va schimba în bine și ți se vor întâmpla mai multe lucruri frumoase când vei învăţa să te bucuri de lucrurile pozitive!

Pești

Peştii se vor preocupa, astăzi, mai ales de treburile casnice. Încă de la primele ore ale dimineţii, te vei trezi cu chef de muncă. Sunt multe persoane pe care trebuie să le convingi că drumul pe care l-aţi început este cel bun. Seara, vei avea câteva ore libere pentru sport. Astrele recomandă o plimbare scurtă în parc, pentru a-ţi relaxa şi mintea, nu numai corpul. De asemenea, ai grijă la ce mănânci. Nu uita că o dietă echilibrată te ajută să rămâi sănătos!