Ştiri din Transilvania

Horoscop 28 februarie 2021. Gemenii au probleme financiare, iar Racii au parte de o zi nemaipomenită

Horoscop 28 februarie 2021. Capricornii se țin pe poziții, iar Peștii trebuie să muncească mai mult.

 

 


Horoscop 28 februarie 2021. Astrele îți aduc cele mai bune vești pe ziua de azi.  Află ce îți rezervă ziua aceasta și care sunt planurile de luni.

 

Horoscop 28 februarie 2021. Berbec

Astăzi trebuie să vă relaxați, lasați la o parte stresul pentru că nu vă face bine. Veți avea mici discuții azi care vă vor pune pe gânduri, iar astrele vă sfătuiesc să mergeți pe intuiție. Prietenii din jur nu simt cu exactitate ceea ce trăiți dumneavoastră. Spre seară veți avea parte de o surpriză.


Taur

Pe plan profesional lucrurile scărție puțin, însă pe plan personal ești în paradis. Ai lângă tine persoana potrivită, iar asta este tot ce contează. Se anunță reglări și la locul de muncă, dar cu timpul. Acum cel mai bine este să vă concentrați pe persoana iubită.

Gemeni

Problemele financiare tot apar în viața ta, însă nu trebuie să te descurajezi. Astăzi vei găsi soluția perfecta pentru a rezolva toate lucrurile care ți s-au întâmplat greșit în ultima perioadă. Alături de tine va fi mereu familia ta, să nu uiți asta.


Horoscop 28 februarie 2021. Rac

Weekend-ul se termină bine! Vei avea parte de o zi extraordinarră alături de prieteni, probabil vei face și un grătar dacă e soare afară. Te așteaptă o săptămână grea, așa că profită de această zi la maxim.

Leu

Aștepți un pas din partea lui și nu îl face? Nu este nicio problem, astăzi lucrurile se vor schimba radical, deoarece el e aproape de acel pas. Totul va fi așa cum ți-ai imaginat, astrele te sfătuiesc să alegi un loc intim pentru ceremonie.


Fecioară

Este o zi liniștită pentru fecioare. Lucrurile merg bine, iar asta este tot ce contează. La final de zi vei avea parte de mici surprize din parte prietenilor tăi, s-ar putea să fii surprins plăcut de cele întâmplate.

Horoscop 28 februarie 2021. Balanță

Iubirea este la colțul străzii, iar tu știi asta. Astăzi ești decisă să faci primul pas, iar asta este extraordinar. O altă supriză, pe plan financiar, te așteaptă astăzi. Ai grijă, să fii calculate cu banii, pentru că așa cum vin se pot duce.


Scorpion

Proiectul mult așteptat este pe cale să apară. Șeful tău în sfârșit observă cât de bun ești pe ceea ce faci. Oportunitatea asta vine o data în viață, așa că profit de ea la maxim. Spre seară vei avea de făcut niște decizii puțin mai neplăcute, dar totul va fi spre binele tău.

Săgetător

Astăzi este ziua perfecta de petrecut în cuplu. Romantismul este de partea ta astăzi, iar unele chestii vor ieși la iveală. Spre seară vei avea parte de o veste care te va face foarte fericită și îți va da energia necesară pentru o nouă aăptămână.

Horoscop 28 februarie 2021. Capricorn

Înceracă să te ții fermă și pe poziții. O persoană mai beche apare în vizorul tău din nou, însă ar trebui să cântărești foarte bine situația înainte de a lua o decizie. Mereu trebuie să mergi pe intuiție, dar nici inima să nu o lași la o parte.

Vărsător

O călătorie neașteptată se apropie. Chiar dacă este duminică, vă va face plăcere să mergeţi, mai ales că nu veţi fi singuri, ci înconjuraţi şi de colegii cei mai apropiaţi. La final de zit e vei relaxa la un foc de tabără și te vei bucura de o bere.

Peşti

Trebuie să pui osul la treabă dacă chiar îți dorești ceva. Trebuie să te apuci de ceea ce ai de făcut și să nu mai bați pasul pe loc. Este ziua perfecta de a pune toate ideiile pe o hârtie și de a încerca să faci un plan care să tea jute pe viitor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter