Ştiri din Transilvania

Imagine spectaculoasă de pe vârful Vlădeasa! Zona arată ca la Polul Nord, iar temperaturile sunt EXTREM de scăzute

Un angajat al Stației Meteorologice Vlădeasa 1800 a surprins într-o imagine un peisaj alb superb de pe vârful Vlădeasa. Temperaturile reci își spun cuvântul.

 

 


Pletea Andrei a postat pe Facebook o fotografie făcută de pe vârful Vlădeasa se vede că totul în jur e alb, cât vezi cu ochii.

 


Temperaturile extrem de scăzute care au năpustit peste Cluj, dar și România, își spun cuvântul. Zona arată ca Polul Nord.

„Acesta este peisajul de la Cabana Meteo de la Vlădeasa (1836 m) ACUM! Totul este de alb, absolut totul! Suntem în toiul celei mai intense perioade de iarnă din acest sezon! De ieri a scăzut temperatura uluitor de mult,  așa cum eu nu am mai experimentat niciodată, a scăzut cu peste 22 °C! De la -0,1°C la -22,7°C! Pe lângă temperatura mică, mai este prezent și vântul, care la rafale depășește 60 de km/h, ceața, care nu permite o vizibilitate mai mare de 15-20 de metri și chiciura, care se depune neașteptat de repede! Cei care se-ncumetă să abordeze astăzi vârful Vlădeasa, trebuie să se aștepte la condiții de iarnă în toată regula”, a scris un angajat la Stației Meteorologice Vlădeasa 1800.


Sursă foto: Pletea Andrei

Ultimele Stiri
abonare newsletter