Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 28 ianuarie 2021. Se anunță o zi mare pentru zodia Taur

HOROSCOP 28 ianuarie 2021. Află ce spun astrele și cum va fi ziua de joi pentru tine.

Horoscop 28 ianuarie 2021. Vești bune pentru cei din zodia Berbec la final de săptămână. Munca depusă va fi apreciată mai multe cei apropiați.

 


HOROSCOP 28 ianuarie 2021 BERBEC


Se poate să aveți prilejul să vă expuneți un punct de vedere, să etalați niște produse pe care l-ați realizat și să primiți aplauze. O să găsiți noi punți de comunicare cu oamenii dragi.


TAUR


O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare - financiar - să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.


GEMENI


Găsiți noi activități de făcut, în acest weekend. Poate vizionați un film, vă odihniți după această perioadă încărcată și stați cu familia acasă.


 RAC


O să lămuriți o chestiune mai veche cu cineva care s-a îndoit de sinceritatea voastră și acum o să vă înțelegeți. O să puteți regla niște relații și de prietenie și profesionale și de dragoste, dar de la distanță.


LEU


Familia are nevoie de câte ceva de la voi. Chiar și o vorbă bună îi poate scoate pe ai voștri dintr-o stare delicată. O reușită în plan social.

HOROSCOP 28 ianuarie 2021 FECIOARĂ


O să vă puteți descoperi ființa care să vă completeze frumos și să faceți cumva să trăiți împreună toată viața. Posibil să vă cunoașteți pe internet și să se lege ceva frumos.

BALANȚĂ

Se poate să luați o decizie legată de viața de familie. Se poate să schimbați impresii la telefon, cu prietenii, să mai povestiți, să depănați amintiri.

SCORPION


Vă lăsați purtați de sentimente și o relație cu cineva care vă fascinează o să prindă, imediat viață. O să vă petreceți ziua acasă, așa că vă puteți descoperi noi hobby-uri.

SĂGETĂTOR


O să primiți mesaje de încurajare, pentru o problemă cu care  vă confruntați. Rămâneți optimiști și faceți ce vă place.

CAPRICORN


Poate o să aveți o discuție cu ființa iubită și o să simțiți dacă vă puteți angaja într-o relație conjugală sau nu, încă. 

VĂRSĂTOR


Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere - urgent - rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

 PEȘTI

 

Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter