monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

18 familii din Sângeorz-Băi au rămas cu gunoiul la poartă pentru că nu au colectat selectiv deșeurile. Ar putea prelua și Clujul modelul?

18 familii din localitatea bistrițeană Sângeorz-Băi au rămas cu gunoiul la poartă, deoarece nu au colectat selectiv.

18 familii din Sângeorz-Băi au rămas cu gunoiul la poartă pentru că nu au colectat selectiv. Ar putea prelua și Clujul modelul?

 

 


Primăria Sângeorz-Băi a luat hotărârea să verifice chiar ea dacă oamenii din localitate colectează selectiv deșeurile sau le aruncă la grămadă. Faptul că nu au respectat regulile a lăsat pe 18 familii cu gunoiul la poartă.

 


Traian Ogâgău, unul dintre cei mai contestați primari din țară, a fost chiar el să verifice cum se face colectarea selectivă și a decis să nu mai fie ridicat gunoiul pentru 18 familii.


„În urma problemelor depistate, nu s-a mai ridicat gunoiul la un număr de 18 familii, care au pus în containere altceva decât gunoi menajer. Vă reamintim faptul că primăria pătește la tonă pe oraș gunoiul menajer și actualmente plătim triplu față de ce colectăm”, a precizat primarul Traian Ogâgău.


În localitatea Sângeorz-Băi au fost montate 20 de camere video în zonele unde cetățenii obișnuiau să arunce ilegal deșeuri.