Ştiri din Transilvania

Horoscop 20 ianuarie 2021. Nativii din Taur vor avea surprize pe plan financiar. Leii trebuie să se înarmeze cu răbdare

Horoscop 20 ianuarie 2021. Află ce ți-au pregăti astăzi astrele. Cei din zodia Taur primesc vești bune privind niște sume de bani. Balanțele sunt sfătuite să nu ia decizii bruște.

 

 


Horoscop 20 ianuarie 2021. BERBEC

 

Ceva te scoate dintr-o pasă proastă exact când aveai mai mare nevoie de un nou început. Gata, lasă tristețea, depresia și frica la o parte, pentru că ceea ce se prefigurează acum într-o lumina atrăgătoare la orizont are rol binefăcător asupra psihicului tău obosit. Îți recapeti buna dispozitie dintr-o dată și cine te vede spune că ai luat o supradoză de vitamine care îți turează acum motoarele la maximum. Menține acest tonus viu cât mai mult posibil!


Horoscop 20 ianuarie 2021. TAUR

Vin vești bune legate de bugetul familiei, surprize plăcute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioadă în care simți că stai ceva mai bine în acest plan. Este o zi de succes în afaceri sau alte chestiuni financiare, dar este și o zi în care te preocupă mult viitorul și te gândești din ce în ce mai serios să începi să înveți ceva nou sau să aprofundezi ceea ce știi deja. E o evolutie lentă, ai răbdare, dar ești pe drumul cel bun!

Horoscop 20 ianuarie 2021. GEMENI

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar și pe moment ești tentat să refuzi, dar gândește-te mai bine înainte. Profită de orice prilej de socializare, pentru că fiecare om cu care intri în contact are ceva să-ți transmită. Părerile venite de la ceilalți sunt complet diferite de ale tale, deci poți afla o mulțime de lucruri noi, potrivite din cu totul altă perspectivă decât privești tu.


Horoscop 20 ianuarie 2021. RAC

Ai de ce să fii mulțumit, pentru că tot efortul tău din ultima vreme începe să dea roade și deja poți calcula reușita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ți-ai adus contribuția. Ești mândru de tine și, când mai primești și laudele celor din jur, parca te motivează si mai tare să mergi mai departe. Semn că poți, că ești în stare de reușite demne de laudă, deci continuă pe aceeași linie, ca să nu-ți ieți din ritm.

Horoscop 20 ianuarie 2021.  LEU

Ceea ce începi azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ți răbdarea pentru a urma un parcurs lung și deloc simplu. Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deții toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte. Încearcă să-ți mai domolești pasiunea, graba, dorința de a încheia proiectul la care îți aduci contribuția, conștient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.


Horoscop 20 ianuarie 2021. FECIOARĂ

E vremea să te oprești un pic din iureșul cotidian și să te concentrezi asupra unui singur scop pe care să-l duci la îndeplinire. Nu te mai rupe în atâtea fragmențele mici, nu încerca să duci o mie de treburi simultan pe umerii tăi. Pentru că mult mai bine ai da randament dacă le-ai lua pe toate pe rând, pas cu pas, una câte una. Stai puțin de unul singur și fă ordine în gânduri, planuri, idei, trasează o strategie unică spre un scop important și ține-te apoi doar de acesta.

Horoscop 20 ianuarie 2021. BALANȚĂ

E foarte ciudată senzația care te cuprinde astăzi, de parcă s-ar da două războaie în interiorul tău. Unul te îndeamna la acțiune, să nu aștepți, să acționezi rapid, în timp ce cealaltă luptă de emoții îți spune că ar fi bine s-o lași mai moale, să te liniștești, să aștepți ca furtuna din jurul tău să treacă. Nu te grabi la decizii bruște pe care ai putea să le regreți, ca atare permite-ți un răgaz intim de gândire la rece, fără nervi, fără grabă.


Horoscop 20 ianuarie 2021. SCORPION

Ești mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice își dorește acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de o anumită mâncare, pentru că simți că acest tratament te ajută să te purifici și să-ți reîncarci bateriile.

Horoscop 20 ianuarie 2021. SĂGETĂTOR

Nu stai prea bine cu banii și nu te poți baza pe alte surse decât pe cele obisnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli și investiții, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu ești prudent, poți suferi pierderi. Ești oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporti matur în toate acțiunile care cer sume de bani și nu faci excese de nici un fel.

Horoscop 20 ianuarie 2021. CAPRICORN

Nu te poți debarasa de o amintire urâtă la care tot revii iar și iar, aproape obsesiv. Ar fi cazul să confrunți acest adevăr odată pentru totdeauna, să nu mai ascunzi gunoiul sub preș, cum se spune, și să te întorci în acel punct pentru a repara ce se mai poate. E un act de voință să privești trecutul cu detașare, pentru a șterge acea pată pe care o tot duci după tine.

Horoscop 20 ianuarie 2021. VĂRSĂTOR

Dacă erai în căutarea unei soluții sau a unei idei rentabile care să te scoata dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiați, pentru că nu acestia sunt cheia problemelor tale. Dă un telefon la cineva de departe sau chiar plecat la drum pentru că, acolo la destinație, te așteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situație încurcată. Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate șansele să găsești persoana potrivită pentru a-ți arăta calea cea mai bună.

Horoscop 20 ianuarie 2021. PEȘTI

Primești vești excelente din relația ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania altor oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informații. Ai putea cunoaste persoane noi, cu șansa ca, de aici, să se nască prietenii de succes și de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun. Dintre străinii care îți apar azi în cale se poate număra și cineva care ți-ar putea deveni, în timp, partener de viață.

CITEȘTE ȘI

Zodiacul atracției. Cum îți dai seama că e îndrăgostit de tine în funcție de zodie?

 

abonare newsletter