Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Nativii din Capricorn au nevoie de curaj și motivație. Vărsătorii au noroc în dragoste

Horoscop 4 ianuarie 2021. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 4 ianuarie.

 

 


Horoscop 4 ianuarie 2021. Berbec

 

Ziua Berbecului începe prin mici conflicte pe teme diverse. În a doua parte a zilei nu se va abține de la anumite comentarii care vor stârni celor din jur simțul umorului.


Horoscop 4 ianuarie 2021. Taur

Spre deosebire de restul zilelor, astăzi nativul Taur este obosit, fără motivație de a munci. Încă de dimineață este vizibil faptul că nu contează prea mult pentru el părerea celor din jur și va continua să facă doar ceea ce dorește.

Horoscop 4 ianuarie 2021. Gemeni

De dimineață o veste din partea unui membru al familiei îl va bucura pe acest nativ însă trebuie sporită atenția asupra problemelor financiare. Spre finalul zilei nu vor apărea modificări mari în rutina sa, doar că partenerul de viață ar putea să îl surprindă plăcut.


Horoscop 4 ianuarie 2021. Rac

Atmosfera plăcută de la locul de muncă îl face pe Rac să resimtă fericirea deplină! Nativul Rac, deși are încredere în propriile forțe, va realiza că, în ciuda eforturilor sale, nu este împlinit pe plan profesional.

Horoscop 4 ianuarie 2021. Leu

Nativul Leu este mult prea orgolios astăzi. Pe parcursul zilei este în centrul atenției datorită punctualității și eficienței. Apar diferite ocazii pentru a le face pe plac celor din jur însă este prea ocupat de propria persoană.


Horoscop 4 ianuarie 2021. Fecioară

În prima parte a zilei nativul Fecioară se poate relaxa, deoarece partenerul de viață se ocupă de tot ce înseamnă treburi casnice. Se pot întâmpla mici incidente din cauza neatenției, iar în cadrul locului de muncă pot fi urmate de consecințe serioase.

Horoscop 4 ianuarie 2021. Balanță

Chiar dacă nativul Balanță evită să ofere răspunsuri clare, este nevoit să spună ceea ce gândește. Spre seară este solicitat de membrii familiei fie pentru o reuniune de familie, fie pentru a da o mână de ajutor. Nu uita să acorzi importanță și spuselor partenerului!


Horoscop 4 ianuarie 2021. Scorpion

Această zi îi aduce înțelegere nativului din Scorpion. Discuțiile cu membrii familiei îi vor deschide ochii și va realiza cât de mult trebuie să muncească pentru a-și atinge obiectivul.

Horoscop 4 ianuarie 2021. Săgetător

De dimineață ziua ar putea să pară fără noutăți. Însă din a doua parte a zilei nativul Săgetător are de făcut drumuri, problemele financiare sunt aproape rezolvate, iar membrii familiei îl vor surprinde plăcut.

Horoscop 4 ianuarie 2021. Capricorn

Distracția apare fără vreo urmă de regret în mintea Capricornului. Spre seară această dorință de a se distra se va îndeplini. Însă, pe parcursul zilei se va ocupa de activitățile din cadrul locului de muncă. Fă primul pas! Nu pierde o ofertă de nerefuzat pentru fricile tale neîntemeiate!

Horoscop 4 ianuarie 2021. Vărsător

Se anunță o zi benefică din punct de vedere social. Nativii care nu au un partener de viață s-ar putea ca astăzi să fie surprinși plăcut. Iubirea își va face loc în sufletul lor. Nu te avânta într-o relație, mai întâi discută și rezolvă neclaritățile!

Horoscop 4 ianuarie 2021. Pești

În prima parte a zilei nativul Pești este solicitat la serviciu însă pot apărea alte urgențe, iar el să nu dispună de timp pentru nevoile familiei.  Nu se recomandă să fii atât de indecis și suspicios cu fiecare cuvânt din partea celor din jur!

CITEȘTE ȘI

Ce defecte au femeile, în funcție de zodie. Care este cea mai încăpățânată femeie din zodiac?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter