Ştiri din Transilvania

O femeie din Turda a murit după ce a fost infectată cu COVID19 în spitalul în care era internată

Tragedia prin care a trecut o femeie din Turda, după ce și-a internat mama la spital. Mama femeii a murit după ce a fost infectată cu COVID-19, deși în momentul internării femeia era testată negativ.

 

 


 

O femeie din Turda a povestit cum și-a pierdut mama, după ce a internat-o la Spitalul Turda. Mama fetei era testată negativ, iar după 20 de zile femeia a murit de COVID-19.


 

Tragedia s-a petrecut în luna noiembrie, când Elena Baciu și-a internat mama în Spitalul din Turda, în 18 octombrie anul acesta. Tânăra a declarat pentru turdanews.ro, că atunci când a dorit să o scoată din spital, medicii i-au spus că este infectată cu noul coronavirus. Medicii au spus că nu au mai avut cum să o slaveze pentru că virusul a fost fatal pentru femeie. Tânăra a specificat că atunci când a internat-o pe mama ei în spital, testul COVID a ieșit negativ.


„Au ținut-o două săptămâni în spital, deși trebuia să stea internată în spital doar 10 zile. La 1 noiembrie m-am pregătit să mă duc să o scot din spital, în aceași zi m-a sunat doamna doctor și mi-a spus că mama este pozitivă cu COVID-19. În ziua respectivă au mutat-o la Contagioase, iar peste 3 zile m-au anunțat că mama mea a murit. Nimeni nu mi-a oferit răspunsuri clare. Eu nu am mai văzut-o din ziua internării, nu mi-au dat voie. Iar după direct în sicriu sigilat, pentru că a murit de COVID”, a povestit Elena Baciu pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter