Ştiri din Transilvania

Zodii care se enervează repede. Acești nativi sunt dificili și se enervează din cele mai mici lucruri

Nativii din aceste zodii sunt de nespătânit. Le sare țandăra din orice.

Zodii care se enervează repede. Acești nativi sunt dificili și se enervează din cele mai mici lucruri Zodii care se enervează repede. Acești nativi sunt dificili și se enervează din cele mai mici lucruri

 

 


Zodiile care se enervează cel mai repede. Dacă sunteți la rândul vostru irascibili, stați departe de acești nativi sau vă veți certa toată ziua.

 


Berbec

Berbecului nu ii poti anticipa reactiile. Sunt momente in care parca nimic nu il deranjeaza, dar multe sunt momentele in care isi iese din pepeni necontrolat luandu-te prin surprindere. Are replici taioase, agresive chiar. Se aprinde repede, se supara tare si chiar daca nu are dreptate si stie asta nu da inapoi. Nu ii place sa fie contrazis si rar de tot ajunge sa isi ceara scuze dupa ce a gresit.


Vărsător

Pe nativul cu capul in nori nu prea l-ai vedea enervandu-se, dar stai langa el cateva zile si vei vedea ca lucrurile nu sunt chiar asa. Mai ales daca „insisti” sa il superi vei avea parte de o surpriza neplacuta. E mandru de el si ii place sa se laude, dar si sa fie laudat. Si fereasca Dumnezeu sa nu o faci sau sa ii pui la indoiala inteligenta, caci ai declansat razboiul. Se razbuna cu planuri atent ticluite.


Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte usor influentabile, motiv pentru care si sunt o adevarata problema pentru cei din jurul lor. Sunt nehotarati si tocmai de aceea si reactioneaza urat, necontrolat. Dispozitia lor este schimbatoare, iar atunci cand se pierd cu firea uita de diplomatie. Nu mai vor sa asculte niciun fel de explicatii si nu se lasa pana nu au ultimul cuvant. Cand ii calci pe nervi se razbuna.


Săgetător

La acest nativ ce e in gusa e si-n capusa. Este omul care iti spune verde in fata absolut toate nemultumirile pe care le are. La fel de usor cum se enerveaza se si calmeaza. Are argumente care, chiar daca nu stau neaparat in picioare, felul in care si le impune il determina pe interlocutor sa il creada pe cuvant. Nu iarta cu usurinta, astfel ca cel care l-a suparat nu ii va reintra prea repede in gratii.

CITEȘTE ȘI

Zodii care nu se potrivesc deloc. Acești nativi nu ar trebui să fie niciodată împreună!

 

abonare newsletter