Ştiri din Transilvania

Visul unei familii nevoiașe din Cluj s-a îndeplinit. Acum 6 copii au un acoperiș deasupra capului. GALERIE FOTO

Asociația CERT Transilvania a oferit o casă unei familii cu șase copii din comuna Mărgău, prin proiectul „Căsuță pentru copii”.

 

 


 

În 15 septembrie, asociația a făcut un apel la public pentru a ajuta o familie cu șase copii din comuna Mărgău, județul Cluj. Oamenii au donat bani, iar visul familiei a fost îndeplinit.


Asociația CERT Transilvania a achiziționat o casă tip container cu ajutorul donațiilor, pentru o familie care nu are posibilități financiare.

Sâmbătă, visul familiei a devenit realitate, iar în acest moment se pot bucura de căldura unei case noi. De asemenea, voluntarii au cumpărat haine pentru cei mici și alimente care să îi ajute pentru o perioadă.


„Pare că a fost ieri, pentru noi, dar nu și pentru cei 6 copii care au început deja să simta frigul și asprimea toamnei.

Împreună, solidari, am reușit din nou! Copilașii aceștia au acum un loc cald în care să se simtă acasă. Nu vor mai fi nevoiți, că până acum, să stea afară la foc ca să simtă puțină căldură și apoi să meargă la somn, nu vor mai fi nevoiți să doarmă îmbrăcați... Deja își făceau planuri cum o să se spele... Am fost impresionați cât de uniți erau și ce grijă aveau unul de celălat. E mare bucurie acum în noua lor căsuță în care au și căldură și lumină... o normalitate pentru noi, un vis acum devenit realitate pentru ei. Iarna ce urmează nu mai e motiv de îngrijorare.


Vă mulțumim! Împreună am dat o șansă acestei familii și solidari am făcut această lume mai frumoasă. Poate nu întreaga lume, dar în mod CERT lumea celor 6 copii”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania pe pagina de Facebook.

Familia din Mărgău se ocupă de îngrijitul vitelor din sat, dar acest lucru nu le aduce un venit lunar din care să își permită un trai decent. Înainte de a primi ajutorul asociației, familia nu avea o casă decentă cu utilități necesare. Acum cu ajutorul oamenilor, familia se poate bucura de o iarnă liniștită și lipsită de griji.


Sursă foto: Asociația CERT Transilvania Facebook

CITEȘTE ȘI:

O familie nevoiașă a avut nevoie de o minune. Și-au dorit un cal și l-au primit

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter