Ştiri din Transilvania

Criminalul de la Cluj a fost PRINS! Unde se ascundea tânărul care și-ar fi ucis iubita?

Suspectul principal în cazul crimei de la Cluj, identificat la Suceava, Muhamed Iman Mustafa, ar fi fost prins de către polițiștii suceveni.

Criminalul de la Cluj a fost prins Criminalul de la Cluj a fost prins

 

Autoritățile l-ar fi descoperit pe suspect chiar la el acasă, în comuna Udești și urmează să fie transportat la Cluj-Napoca pentru audieri. Până la această oră, informația nu a fost confirmată nici de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj, nici de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.


 

Crima a avut loc în Cluj-Napoca, în cartierul Gheorgheni, duminică seara spre luni. Victima în vârstă de 30 ani, asistentă medicală la Cluj și originară din Suceava, a fost înjunghiată de nenumărate ori cu un cuțit. Chiar dacă echipajul de salvare a încercat să o salveze pe victimă, nu se mai putea face nimic pentru că aceasta a pierdut prea mult sânge.


După ce polițiștii clujeni și cei din Suceava au amplasat filtre pe drumuri, suspectul a fost prins în timp util. Administratorul blocului situat pe Aleea Detunata din Gheorgheni spune că pe camerele de supraveghere din împrejurimi se poate observa cum Muhamed Iman Mustafa se plimba din jur împrejurul blocului, înainte ca victima să ajungă la destinație.

Tânăra suceveancă a fost atacată după ce a ajuns cu taxi-ul, iar un tânăr din bloc, auzind-o țipând, a anunțat 112.


CITEȘTE ȘI:

El este SUSPECTUL în cazul crimei de la Cluj. Ce l-a îndemnat să facă gestul cumplit?

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter