monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

VIDEO Asta da poveste cu pescari! Au crezut că au prins captura vieții, însă au avut parte de un ȘOC de mari proporții!

Doi pescari au avut parte, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de cea mai surprinzătoare „captură” din viața lor.

Asta da poveste cu pescari! Au crezut că au prins captura vieții, însă au avut o surpriză URIAȘĂ. La propriu!, foto: Facebook Jandarmeria Arad

 

 


Salvare dramatică pe râul Mureș în județul Arad, unde barca în care se aflau trei bărbați s-a scufundat, unul dintre aceștia având un handicap locomotor.

 


În jurul orei 00:30, jandarmii, pompierii şi poliţiştii arădeni au fost alertaţi, printr-un apel la 112, despre barca scufundată şi victimele aflate în pericol de înec.

„Bărbaţii căzuţi în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtaţi în aval, iar la un moment dat cei trei bărbaţi s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic şi a întunericului. Mai bine de câţiva kilometri au fost purtaţi de ape”, transmit jandarmii arădeni.


Surpriza uriașă cu care s-au trezit doi pescari din Arad

În zona localităţii Ususău, bărbatul cu handicap locomotor s-a agăţat întâmplător... în linia unei undiţe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă!

Crezând că este o captură uriaşă, cei doi pescari au depus eforturi mari să îl aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care şi-au dat seama că „marea captură” este... un om! Cei doi pescari l-au scos imediat pe bărbat din apă, salvându-i astfel viața.


 

Cei care au sunat la 112 au fost chiar pescarii, imediat ce au aflat de la bărbatul salvat că mai sunt doi în apă.


„Ceilalţi doi bărbaţi au reuşit să iasă din apă, unul pe un mal, celălalt pe altul, însă dezorientaţi nu au mai putut înainta, fiind blocaţi din cauza vegetaţiei şi a întunericului”, a declarat Dan Monoranu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

Toți cei patru aventurieri au scăpat teferi!

Poliţiştii şi jandarmii au plecat în căutarea celor pierduţi pe ambele maluri ale râului, iar pompierii prin apă, cu barca.

După aproximativ două ore de căutări în zone greu accesibile, cei doi bărbaţi au fost găsiţi de poliţişti pe un mal al apei, iar al treilea bărbat, care nu urcase în barcă, se afla pe malul opus la câţiva kilometri distanţă.

Toţi cei patru au fost recuperaţi şi predaţi echipajelor de ambulanţă pentru a fi consultaţi, însă, din fericire, nu au necesitat transport la spital.

CITEȘTE ȘI:

Pescar căzut în plasă! Un clujean căutat de poliție a fost prins pe malul unui lac