Ştiri din Transilvania

DJ 161 Panticeu – Sărata – limita cu județul Sălaj a fost asfaltat. VEZI cum arată! FOTO

Asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj a fost finalizată.

Lucrările de asfaltare pe DJ 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj au fost finalizate, anunță Consiliul Județean Cluj. Acestea au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100, până la kilometrul 48+100. Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră.

Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.


„Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră”, transmit reprezentanții forului administrativ județean.

CITEȘTE ȘI:


Un drum preluat de Consiliul Județean va fi modernizat
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter