Ştiri din Transilvania

Polițist rutier, traficant de droguri! Procurorii au găsit peste 20 de kilograme de canabis la domiciliul său

Un agent şef de la Poliția Rutieră Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri.

Polițist rutier, traficant de droguri! Procurorii au găsit peste 20 de kilograme de canabis la domiciliul său Polițist rutier, traficant de droguri! Procurorii au găsit peste 20 de kilograme de canabis la domiciliul său

Ştefan Cosmin Pană, agent şef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus vineri reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă, menţionează DIICOT.


În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie - iunie, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad, se arată în comunicat.

Vineri, în urma unor percheziţii efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 de kilograme.


Cercetările sunt efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad.

În cursul zilei de sâmbătă, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


„Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a adăugat DIICOT.

CITEȘTE ȘI


Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să vândă un kilogram de canabis

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter