Ştiri din Transilvania

Sfârșit tragic pe Autostrada Lugoj-Deva. Mama a trei copii a murit pe loc!

Accident cumplit vineri dimineaţă, pe Autostrada A1 Lugoj - Deva, între Deva şi Ilia. O tânără de 27 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost rănite.

Sfârșit tragic pe Autostrada Lugoj-Deva. Mama a trei copiii a murit pe loc Sfârșit tragic pe Autostrada Lugoj-Deva. Mama a trei copiii a murit pe loc

„În urma coliziunii dintre un microbuz şi un tractor cu remorcă, o femeie a decedat pe loc, iar soţul şi cei trei copii, unul de şase ani şi doi gemeni de patru ani au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva, conştienţi cu diferite traumatisme”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Pompierii specializaţi în descarcerare şi prim ajutor din cadrul Detaşamentului Deva cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă, o ambulanţă de transport victime multiple, precum şi trei ambulanţe din cadrul SMURD şi SAJ au acţionat la faţa locului.


„În data de 10 iulie, în jurul orei 5.00, a avut loc un accident rutier pe Autostrada A1, la km 373, pe sensul de mers Deva - Ilia. Au fost implicate două autovehicule, un tractor cu remorcă şi un microbuz, rezultând cinci victime, dintre care 3 copii şi doi adulţi, toate victimele aflându-se în microbuz. Două victime au fost încarcerate, dintre care una, de sex feminin, era decedată, iar cealaltă, un copil, semiconştientă. Victimele, în afară de femeia decedată, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la UPU Deva”, arată un raport al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.


CITEȘTE ȘI

ACCIDENT GRAV pe Centura Vâlcele-Apahida! Trei persoane DECEDATE, trafic blocat pe ambele sensuri

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter