Ştiri din Transilvania

O fetiţă de doar 6 ani a murit înecată în Crişul Repede. Medicii au încercat în zadar să o resusciteze

O fetiţă în vârstă de 6 ani a căzut sâmbătă după prânz în apele Crişului Repede, în Aleşd, fiind găsită după aproape două ore la barajul din Lugaş.

Manevre resuscitare/Sursă foto: alesdonline.ro Manevre resuscitare/Sursă foto: alesdonline.ro

Apelul la 112 legat de incident a fost înregistrat la ora 14.18. În urma apelului s-au format echipe de căutare cu poliţişti, pompieri şi jandarmi. Fetița ar fi căzut în apele tulburi când se juca pe malul râului.

Fetiţa a fost găsită în jurul orei 15.50 în barajul Lugaş. Echipajele de salvatori au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda acestora, însă, cu câteva minute înainte de ora 17, echipajele medicale au fost nevoite să-i constate decesul. 


„Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, fetiţa a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter