Ştiri din Transilvania

Surpriză! Un mare festival din Cluj SE ȚINE în 2020. În condiții de siguranță și doar trei zile

În contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, organizatorii Zilelor Culturale Maghiare (ZCM) Cluj au decis ca ediția din anul acesta a festivalului să se desfășoare pe durata a doar trei zile (19-21 august), și nu timp de 10 zile, cum se întâmpla în mod tradițional.

surpriza-un-mare-festival-din-cluj-se-tine-in-2020-in-conditii-de-siguranta-si-doar-trei-zile surpriza-un-mare-festival-din-cluj-se-tine-in-2020-in-conditii-de-siguranta-si-doar-trei-zile

Ediția a XI-a a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj va fi organizată în perioada 19-21 august. Datele alese sunt relevante pentru evenimentul nostru: ziua de 19 august, data care marchează ridicarea Clujului la rang de oraș de către Regele Carol Robert, în anul 1316, și sărbătorirea zilei Sfântului Ștefan în 20 august. Decizia de a ține festivalul am luat-o de curând, ținând seama de așteptările publicului”, a declarat consilierul local Gergely Balázs, organizatorul principal al ZCM Cluj.

„Desigur, un eveniment de anvergura cu care am obișnuit până acum publicul nu se poate produce în doar trei zile, ceea ce înseamnă că anul acesta vom încerca să realizăm un număr mai mic de programe și în concordanță cu reglementările în vigoare. Încă este prea devreme să ne pronunțăm cu privire la activitățile din festival, dar vom reveni cu mai multe detalii în cursul lunii iulie”, a mai precizat Gergely Balázs.


De asemenea, organizatorii Zilelor Culturale Maghiare au precizat că, pe parcursul desfășurării festivalului, aflată la ediția cu numărul XI, se vor respecta cu strictețe toate măsurile de restricție impuse de autorități pentru ca participanții la eveniment să fie în deplină siguranță.

CITEȘTE ȘI:


TOATE FESTIVALURILE mari din Cluj au fost ANULATE! Organizatorii UNTOLD AU FĂCUT ANUNȚUL
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter