Ştiri din Transilvania

Mesajul cutremurator al unui medic de la spitalul Obregia: "Nu va mai bateti joc de noi!"

Medic rezident de la Obregia, mesaj dur: Sunt nemancata de aseara, nu am mai baut apa de dimineata.

mesajul-cutremurator-al-unui-medic-de-la-spitalul-obregia-nu-va-mai-bateti-joc-de-noi mesajul-cutremurator-al-unui-medic-de-la-spitalul-obregia-nu-va-mai-bateti-joc-de-noi

Mesajul dur al unui medic rezident de la Spitalul Alexandru Obregia din Capitala. Replica medicului rezident Morlova a devenit viral pe Facebook.

Tanara, angajata a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din Bucuresti, ii critica pe cei care vorbesc urat despre cadrele medicale in contextul epidemiei de coronavirus. Ea se plange ca a fost nevoita sa isi cumpere singura mastile medicale pe care le poarta la locul de munca.


Medic rezident de la Obregia, mesaj dur: "Sunt nemancata de aseara, nu am mai baut apa de dimineata. Nu va mai bateti joc de noi!"

Carinna-Andrada Morlova, medic rezident, s-a pozat in timp ce se afla la spital.

”Cu mască și la trei ore de purtat masca… Așa arată fața mea și e abia jumătatea programului, dintr-o singură zi. Și mă pot considera dintre cei „norocoși” că au o asemenea mască. Urmează să mai vină alte zece, pe care dau vreo 350 lei. Dacă or mai veni”, a spus tanara si a postat o fotografie pe site-ul de socializare.


Vezi AICI ce mesaj cutremurator a transmis doctorita de la spitalul Obregia din Bucuresti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter