monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Cum se descurcă Carmen Grebenişan în izolare: „Sunt îndrăgostită şi direct în carantină cu persoana iubită”

Carmen Grebenişan este una dintre apreciate bloggeriţe de către tinerii clujeni, fiind urmărită de peste 400.000 de persoane pe Instagram.

cum-se-descurca-carmen-grebenisan-in-izolare-sunt-indragostita-si-direct-in-carantina-cu-persoana-iubita

Frumoasa blondă a participat la Asia Express, iar acum se află în autoizolare cu noul iubit, un farmacist din Bucureşti. Grebenişan a trecut repede peste despărţirea de fostul iubit, un bărbat din zona arabă, iar acum încearcă să facă faţă restricţilor impuse de autorităţi.

Carmen Grebenişan, îndrăgostită în carantină

Vedeta de pe Instagram recunoaşte că perioada de autoizolare trece mai uşor datorită noului partener de viaţă.


„Cred că primele 3-4 zile au fost cele mai grele, în care am simțit că sunt obligată să stau la izolare. Apoi mi-am găsit o groază de activități în casă și nici până acum nu am terminat tot ceea ce mi-am propus. Mă simt foarte bine și confortabil acasă, mai ales că sunt și îndrăgostită și, ce să vezi, direct în carantină cu persoana iubită. Sunt o norocoasă”, a mărturisit Carmen într-un intreviu.

Grebenişan le promite fanilor materiale şi din izolare

Tânăra lucrează în continuare în relaţia cu fanii şi pregăteşte diferite campanii, dar şi content video nedifuzat până în acest moment pe reţelele de socializare.


„Campaniile continuă, iar creativitatea poate zburda într-o grămadă de direcții. Am un teanc de proiecte video nefinalizate pe care, abia acum am timp să le termin. Sunt cărți pe care le-am cumpărat și n-am avut niciodată timpul necesar să le termin si o groază de documentare pe care mereu am vrut să le văd, însă îmi era prea somn”, a completat Carmen.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au studiat la Cluj-Napoca, iar acum au devenit două dintre cele mai importante personalităţi din România pe Instagram. Popularitatea blondelor a crescut şi mai mult după apariţia lor în reality show-ul Asia Expres.