Ştiri din Transilvania

REVOLTĂTOR. Pacientă plimbată ca un animal în ambulanţă! Fără targă şi legată în chingi

O bolnavă legată în chingi şi întinsă pe jos într-o ambulanţă a fost transportată joi dimineaţă la Spitalul Judeţean din Alba Iulia.

Un tânăr aflat cu mama sa la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiu a surprins momentul în care a fost adusă femeia şi a postat, indignat, o fotografie pe facebook.

”După ce ca azi dimineaţă am avut nevoie de ambulanţă urgent pentru mama, şi doamna care mi-a răspuns nervoasa probabil ca am sunat prea devreme pentru ea, sau am deranjat-o de la cafea, îmi zice ca în 6-7 minute (de parca am sunat la taxi, nu la ambulanţă). Ajuns la urgenţe, dau de altu mai sictirit şi asta, ca îs prea mulţi pacienţi la urgenţe şi se văita ca are mult de lucru săracu. Şi colac peste pupăză ies afara la o ţigară, apare o ambulanta cica(cea din poza) înăuntru în maşină din portbagaj sa zic o pacientă, pusă jos pe nişte pături, şi mutată din maşină pe targă cu chingi de legat marfă.. Strigător la cer, ce sa mai zic?!”, a scris tânărul la fotografia postată pe internet.


Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba şi cei ai Crucii Roşii spun că maşina nu le aparţine, potrivit presei locale.

Etichete: ambulanta
Ultimele Stiri
abonare newsletter