Ştiri din Transilvania

Parcul Balnear Toroc din Dej te cheamă la distracție! Cea mai modernă stațiune turistică din oraș la cele mai avantajoase prețuri!

Vara asta distracția începe la Parcul Balnear Toroc din Dej

Dacă nu ai timp de mers la mare, dar tânjești după o bălăceală răcoritoare, trage o fugă până la Dej! Primăria de aici s-a gândit la toate și își așteaptă vizitatorii cu brațele deschise pentru a le oferi cele mai bune servicii și dotări la prețuri foarte mici!

La Parcul Balnear Toroc localnicii și turiștii au la dispoziție un aqua park dotat cu tobogane și piscine de diferite dimensiuni, plaje de nisip și de iarbă cu șezlonguri și umbrele, un bazin și un lac cu apă sărată, chiar în mijlocul unei priveliști care îți taie respirația. În interiorul clădirii din stațiunea balneară mai există o piscină și un centru SPA unde se poate sta cât e ziua de lungă.


Pentru cei mai activi, care doresc să facă mișcare pot încerca terenurile de fotbal si tenis, realizate la cele mai înalte standarde. Parcul Balnear Toroc este alegerea perfectă pentru un concediu sau un weekend cu prieteni sau familia, deoarece stațiunea se adresează persoanelor de toate vârstele. Cei mici se pot distra în piscinele pentru copii și în locurile de joacă special amenajate. Iar dacă aceștia au sub 10 ani și sunt însoțiți de un adult intrarea este gratuită. De asemenea, grupurile de elevi  de peste 10 persoane însoțite de profesor sau educator beneficiază de o reducere de 50% din tariful de bază.

Stațiunea vine și în sprijinul persoanelor cu probleme de sănătate sau care pur și simplu doresc rețeta completă pentru relaxare și le oferă o piscină cu apă hipersalină. Și pentru că după atâta distracție și relaxare, parcă ni se face foame, ne putem îndrepta spre terasa ce conține un restaurant cu bar, unde personalul stațiunii pregătește la foc continuu diferite sortimente de mâncăruri și băuturi și fac cele mai suculente grătare.


Modernizarea Parcului Balnear Toroc s-a finalizat în acest an, ( 1 Iunie) iar costurile s-au ridicat la 4,5 milioane de lei.

O stațiune realizată la standarde europene


Parcul Balnear Toroc oferă rețeta completă pentru sezonul estival și nu numai, deoarece piscinele interioare pentru copii și adulți stau deschise tot timpul anului. De asemenea, turiștii se pot caza în una din cele șase camere cu pat matrimonial sau suplimentar.

„E extraordinar la Toroc, o investiție cu adevărat bună! Singurul lucru pe care îl regretăm este că nu sunt mai multe camere de cazare, pentru că nu aș mai pleca de aici.” a spus unul dintre turiști. Cu o asemenea stațiune realizată la standarde europene, localnicii sunt mândri că Parcul Balnear Toroc a devenit în scurt timp o adevărată atracție turistică și mai ales de faptul că pot veni oricând la piscină: „E deja o regulă în familia noastră ca în fiecare weekend să venim aici. Și dacă nu vrem, ne scot copiii din casă și tot venim”, a menționat o localnică.


Stațiunea balneară din Dej reprezintă o adevărată „bijuterie” a orașului: „ Datorită proprietăților curative ale apei sărate puternic mineralizate (peste 320 grame de săruri pe litru) precum și a investițiilor majore făcute aici, municipiul nostru a fost declarat stațiune turistică de interes local în acest an.” a declarat pentru Monitorul de Cluj primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan. Este un prilej de satisfacție pentru noi faptul că numai în acest an, de la deschidere ( 1 Iunie 2017 ) și până azi, Parcul Balnear Toroc a fost vizitat de peste 70 000 de turiști. Acest lucru ne motivează să continuăm investițiile pentru a crește capacitatea de cazare și a dezvolta componenta balneologică a Parcului, a mai subliniat edilul municipiului Dej.

Care sunt prețurile la Stațiunea Balneară Toroc?


Prețul unui tichet de bază cu acces nelimitat la piscine, lac, dușuri și garderobe în perioada de funcționare a acestora este de 15 lei. Un abonament de sezon cu 15 intrări costă 120 de lei. Pentru extraservicii, accesul la tobogane este de 10 lei pe zi, iar la saună sau șezlong, turiștii trebuie să plătească 5 lei.

Nici pentru cazare, turiștii nu trebuie să scoată prea mulți bani din buzunar, pentru a se distra toată ziua la Parcul Balnear Toroc. Prețul cazării pe noapte variază între 100-120 de lei, iar accesul la parcare este gratuit. În ceea ce privește terenurile de sport, costul tichetelor și al abonamentelor variază între 40-320 de lei.

„Nivelul prețurilor și tarifelor pentru plata serviciilor de administrare, întreținere și exploatare a Parcului Balnear Toroc se fundamentează pe baza costurilor de exploatare, a costurilor de întreţinere şi reparaţii, a amortismentelor aferente capitalului imobilizat în active corporale și necorporale și include o cotă pentru crearea resurselor necesare dezvoltării și modernizării infrastructurii edilitar-urbane.”  ne-a declarat Claudiu Chira, șef serviciu activități autofinanțate din cadrul Primăriei municipiului Dej.

” Primăria nu are ca obiectiv principal maximizarea profitului, ci urmărește să satisfacă prin servicii de calitate și la prețuri rezonabile clienții care ne trec pragul ” a mai adăugat acesta.

Ultimul cuvânt despre Parcului Balnear Toroc le aparține însă tot localnicilor și turiștilor, care au concluzionat: „Putem spune cu certitudine că, la Parcul Toroc ne simțim ca într-o stațiune balneoclimaterică de tradiție, chiar dacă a obținut acest statut doar în primăvara acestui an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter