Ştiri din Transilvania

Un tânăr de 26 de ani a fost găsit mort într-o pădure

Se pare că tânărul ar fi avut un accident marţi însă poliţiştii şi medicii ar fi fost alertaţi abia în miercuri. El a fost găsit într-o zonă greu accesibilă şi din păcate nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tânărul de 26 de ani a mers marţi în pădure cu un tractor de mici dimensiuni pentru a tracta un atelaj hipo încărcat cu lemne. Din primele informaţii, se pare că din cauza terenului accidentat tânărul s-ar fi răsturnat cu tractorul, informează bistriteanul.ro.

Deşi el nu s-a întors aseară acasă, apropiaţii au sunat la 112 abia în această dimineaţă, asta după ce un prieten l-a găsit în pădure.


Pompierii, poliţiştii şi medicii de la SMURD au pornit spre pădurea în care tânărul a mers după lemne şi din păcate l-au găsit pe aceasta fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au fost nevoiţi să îl declare decedat.

Poliţiştii au demarat deja o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi cum s-a petrecut accidentul. Din primele date se pare că tânărul cobora cu tractorul care remorca atelajul hipo pe o pantă şi că la un moment dat ar fi vrut să intre pe un drum forestier. Din păcate, o manevră bruscă l-a costat viaţa pentru că tractorul s-a răsturant, iar încărcătura din atelajul hipo a căzut peste tânărul de 26 de ani. 

Etichete: tanar deces rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter