Ştiri din Transilvania

Tragedie de la o scânteie. Şase persoane, între care trei copii, au murit carbonizate

Şase persoane, între care trei copii, au murit carbonizate, în urma unui incendiu care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, într-o locuinţă improvizată din Satu Mare, focul izbucnind, cel mai probabil, de la o scânteie.

sursa foto satmareanul.ro sursa foto satmareanul.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat, vineri, că, în noaptea de joi spre vineri, ISU Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit improvizată din municipiul Satu Mare, iar pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări. Din nefericire, s-au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi la faţă şi la mâna dreaptă, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare”, a spus Ulici.


Potrivit acestuia, în urma incendiului au ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.

”Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile, textile, aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter