Ştiri din Transilvania

Avarie de proporţii la reţeaua electrică în Carei. Electrica spune că echipele au acţionat cu seriozitate şi profesionalism

O avarie de proporţii la reţeaua de alimentare cu energie electrică a avut loc în 30 decembrie în oraşul Carei din judeţul Satu Mare.

3.300 de locuitori ai oraşului Carei au fost afectaţi de o avarie serioasă la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Reprezentanţii Electrica au declarat că au existat mai multe cauze care au dus la întreruperea curentului. “Cauzele întreruperilor au fost multiple, printe acestea numărându-se temperaturile foarte scăzute, supraîncărcarea reţelei din această perioadă, precum şi apariţia unor defecţiuni atât la cablul electric principal, cât şi la cele de rezervă. Din primul moment al constatării avariilor, echipele de intervenţie s-au aflat în teren şi au lucrat continuu la remedierea tuturor acestor probleme”, au declarat reprezentanţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord.

Aceştia ai mai precizat că realimentarea zonelor afectate s-a realizat progresiv, respectiv, “în data de 1 ianuarie la ora 15.35 au fost alimentaţi o parte dintre consumatori, iar în perioada următoare, pe măsura identificării şi remedierii defecţiunilor, ceilalţi consumatori”.


Reprezentanţii companiei îi asigură pe locuitorii din Carei că echipele au acţionat cu profesionalism. “Electrica Distribuţie Transilvania Nord regretă aceste incidente şi îi asigură pe toţi consumatorii de profesionalismul şi seriozitatea echipelor care au acţionat în aceste zile şi nopţi pentru remedierea defecţiunilor apărute şi realimentarea cât mai rapidă cu energie electrică”, au declarat reprezentanţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord.

abonare newsletter