Ştiri din Transilvania

Scene de groază într-un accident rutier mortal. Şoferul a fost prins sub maşină, iar capul îi era în apă VIDEO

Un accident de circulaţie a avut loc luni, 29 decembrie, pe şoseaua de centură a oraşului Baia-Mare.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 05:45 pe strada Europa (şoseaua de centură) din Baia-Mare. Şoferul unei autoutilitare VW Transporter, aparţinând unei firme de panificaţie din Baia-Mare, şi-a luat colega de serviciu de acasă şi se îndrepta spre locul de muncă, informează actualmm.ro.

Circula pe strada Fabrici, când la intersecţia cu strada Europa aceasta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism VW Golf. Impactul violent a aruncat ambele autovehicule în decor. Ambii şoferi au rămas încarceraţi. Două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţie au fost trimise imediat spre locul accidentului.


Femeia din autoutilitară a fost scoasă repede şi a fost trimisă spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia-Mare. Şoferii celor două autoturisme au rămas încarceraţi. Cel al dubiţei era în stare critică.

Maşina se răsturnase şi a fost prins sub autovehicul, iar capul îi era în apa dintr-un canal. Pompierii de la descarcerare au reuşit să îl scoată, iar medicii au trecut la manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns fiind declarat decedat. Celalalt şofer, al VW-ul, a fost şi el preluat de medici şi a fost transportat la Spitalul din Baia Mare, fiind conştient şi stabil.


„Am fost coleg vreo cinci ani aici în Recea la brutărie. Ţineam permanent legătura. Şi ieri m-a sunat. Deci nu ştiam să mearga tare. Habar nu am ce s-a întamplat. Ieri încă a vrut să vină până la mine, ca eu sunt din Coltau. M-a sunat. Zice hai că vin în oraş ne întalnim şi bem o cafea. El mergea la lucru cu colega-sa”, a povestit un coleg de serviciu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter