monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Vicepreşedinte CJ Alba: Duşa a trimis Armata IV Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibil

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Florin Roman (PNL) solicită demisia ministrului Apărării, Mircea Duşa, pentru ”ofensa adusă Armatei şi românilor”.

Foto arhiva

Vicepreşedintele CJ Alba a transmis, sâmbătă seară, un mesaj public în care susţine că ministrul Mircea Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada de Ziua Naţională de la Alba Iulia fără combustibilul necesar, iar Primăria şi Consiliul Judeţean au fost nevoite să cumpere circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă.

”Este un fapt unic în istoria Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: ministrul Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibilul necesar. Prin urmare, Primăria si Consiliul Judeţean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă! Pentru ofensa adusă Armatei şi românilor de Ziua Naţională, cer demisia ministrului Duşa, care cred că astfel demonstrează că este mândru că este român”, arată Florin Roman, citat de Mediafax.