Ştiri din Transilvania

Mureș : Un MORT și trei RĂNIȚI, într-un accident produs de un șofer BEAT

Duminică după masă, un accident rutier grav a avut loc în județul Mureș, după ce un șofer beat a pierdut controlul volanului.

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, duminică după-amiază, în judeţul Mureş, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde a lovit în plin un alt autoturism şi a acroşat un altul, scrie realitatea.net. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mureş, Andreea Pop, accidentul s-a produs pe un drum judeţean, la ieşirea din localitatea Solovăstru spre Reghin, după ce un bărbat băut a pierdut control volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, lovind alte două autoturisme.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi de un elicopter SMURD şi duse la spitalele din Târgu Mureş şi Reghin.

Reprezentantul Poliţiei Mureş a precizat că bărbatul decedat era şoferul primei maşini lovite, iar trei dintre răniţi erau pasageri în acelaşi autoturism, în timp ce a patra victimă se afla în autoturismul condus de şoferul vinovat de producerea accidentului.

A treia maşină implicată în accident a fost doar acroşată, astfel că nu s-au înregistrat victime din acest autoturism.

abonare newsletter