Ştiri din Transilvania

A fost aleasă Miss Transilvania 2014

Cel mai important concurs anual de frumusețe din Transilvania și-a desemnat câștigătoarele vineri, 17 octombrie. Peste 200 de tinere transilvane au încercat să se califice în faza finală a competiției.

primele trei clasate în competiția Miss Transilvania 2014 primele trei clasate în competiția Miss Transilvania 2014

Concursul anual Miss Transilvania 2014 s-a dovedit a fi în acest an un adevărat regal de frumusețe, la care au participat 18 concurente din 13 județe. Prezentatorii evenimentului au fost cei mai râvniți burlaci ai României, Victor Slav și Bogdan Vladău, care au făcut deliciul serii. Invitați speciali ai evenimentului au fost designerul Mircea Bărbulescu și realizatorul tv Mircea Zara. Cele 18 finaliste au trecut prin patru probe de foc: proba de prezentare și atitudine, costume de baie, ținute de cocktail și rochii de seară.

 Aspirantele la marele titlu  au concurat pentru premii în valoare de peste 5000 de euro, vacanțe și vouchere de servicii. Marele premiu constând într-un inel cu diamant în valoare de 8000 de lei.


La finalul serii, 9 concurente au fost premiate, după cum urmează:

Miss Deva: Miriam Neamțu


Miss Hunedoara: Kinga Fazakaș

Miss Sibiu: Mădălina Popa


Miss Bikini Transilvania: Decean Iulia Florina ( Alba Iulia)

Miss Carpați: Andra Mădălina Duma (Arad)


 

Miss Transilvania:


Locul 3:Denisa Panti, Oradea

Locul 2: Alecsandra Pozsar, Arad

Locul 1: Bianca Petrița, Bihor

 

Toate câștigătoarele vor avea ocazia să participe la prezentări de modă, ședințe foto și evenimente naționale și internaționale.

“Mi-am dorit să ridic Miss Transilvania 2014 la cel mai înalt nivel de clasă, și mă bucur că am reușit. Reacțiile pozitive ale celor peste 400 de persoane prezente au fost peste măsura așteptărilor mele, lucru care mă face să îmi doresc ca pe viitor să ma auto-depășesc și să continui șirul evenimentelor de calitate”, spune Cătălina Burlo, organizator.

Ultimele Stiri
abonare newsletter