Ştiri din Transilvania

Țigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord - VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat peste 4.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 42.300 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere.

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației au desfăşurat vineri, 17 octombrie, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, relatează actualmm.ro.

Astfel, în jurul orei 12.00, lucrătorii din cadrul sectorului au interceptat şi oprit pentru control, pe raza localităţii Tisa, jud. Maramureș, un autoturism, marca Volkswagen, condus de un cetăţean român, de 41 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. La controlul efectuat asupra mașinii, poliţiştii de frontieră au observat în locașuri special amenajate mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care mașina și persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunțit.


Cu această ocazie, au fost descoperite în locașuri special amenajate în caroseria autoturismului, sub bancheta din spate, sub mochetă și lângă schimbătorul de viteze, cantitatea de 825 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pentru care conducătorul auto nu deținea niciun document de proveniență. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Totodată, țigările, în valoare de peste 7.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter