Ştiri din Transilvania

Localnicii unui sat din Bistriţa-Năsăud au fost şocaţi când au văzut ce a fătat o scroafă

Într-o gospodărie din Cociu, judeţul Bistriţa-Năsăud, s-a născut un purcel cu două capete. Mulţi săteni s-au speriat când au văzut purcelul şi se tem că venirea s-a pe lume prevesteşte ceva rău.

Purcelul a supravieţuit doar o zi; proprietarii au dus cadavrul la veterinar ca să afle de ce purcelul s-a născut cu două capete, informează romaniatv.net.

Proprietarii animalului au rămas uluiţi când au văzut arătarea. Cu toate că animalul a trăit doar o zi, vestea că în sat s-a născut aşa o ciudăţenie s-a împânzit rapid. Oamenii sunt convinşi că Dumnezeu vrea să le arate ceva, potrivit


"No. Asta n-am văzut nici eu niciodată. I-a dat Vasile cu biberonul şi a mâncat. Asta e arătare de la Dumnezeu. Trebuie să ne facem cruce că ne poate da Dumnezeu copii aşa. Tot te înfioară, când îl vezi, vai", a declarat gospodina.

Tanti Floarea din Cociu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a arătat tuturor vecinilor purcelul cu două capete. În scurt timp, gospodăria s-a transformat în loc de pelerinaj pentru oamenii care au vrut să vadă cu ochii lor animalul. Purcelul a supravieţuit o singură zi. Tanti Floarea nu ştie ce să creadă despre purcel, se teme ca naşterea lui să nu prevestească ceva rău. Femeia a mărturisit că până şi fiul ei care munceşte în Italia s-a speriat când a văzut fotografia cu purcelul. Ca să elucideze misterul, oamenii au dus cadavrul purcelului la veterinar. Tanti Floarea se gândeşte acum să aducă preotul din sat acasă, ca să facă o rugăciune în gospodărie.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter