monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Polițiștii sibieni au pe cap un cadavru neidentificat

Lucrătorii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu încearcă să identifice un tânăr decedat.

sursa foto: mesageruldesibiu.ro

Potrivit biroului de presă al IPJ Sibiu, în aceste zile se efectuează verificări în vederea stabilirii identităţii unei persoane de sex masculin, informează mesageruldesibiu.ro. Cadavrul bărbatului a fost identificat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu în luna octombrie, pe raza judeţului Sibiu.

Din cercetările efectuate până în prezent, ei au stabilit faptul că bărbatul a ajuns cu trenul la Porumbacu de Jos, pe 12 iulie, venind din direcţia Făgăraş. S-a recomandat că se numeşte Mihai şi a afirmat că provine dintr-un centru de copii din judeţul Constanţa. Are 1,60 – 1,65 m înălţime, aproximativ 19 ani, ochii deschişi la culoare, păr blond, lung până la umeri şi tuns rotund la spate, breton blond cu nuanţă roşcată, barbă rară, blondă, cu perciune, ten deschis, constituţie astenică. În ultima sa zi, purta un tricou roşu, pantaloni kaki cu dungi reflectorizante și era încălţat cizme de cauciuc tăiate la gleznă.


Criminaliștii sibieni au realizat și un portret robot, în speranța că cineva îl va recunoaște pe “Mihai”. “Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112″, transmite IPJ Sibiu.